Skip to main content

Eristyspeltiseppä

Eristys-Toimi Oy on teollisuus- ja LVI-eristyksien ammattilainen yli 60 vuoden kokemuksella. Eristys-Toimi tarjoaa asiakkailleen asennuspalvelua ja peltiosien valmistusta erilaisilla automaattikoneilla. Lisäksi tuotteita toimitetaan laajalle asiakaskunnalle niin Suomeen kuin ulkomaille. Toimipaikka sijaitsee Orikedon teollisuusalueella Turussa. Lisätietoja: www.eristys-toimi.fi.

Haemme nyt ERISTYSPELTISEPPÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti putki- ja ilmastointieristyksien pellittäminen. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö Turussa ja sen lähikunnissa.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta alan tehtävistä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aktiivista työskentelyotetta, kykyä itsenäiseen työhön, hyvää ja positiivista asennetta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään mukavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin www.click-hp.fi/hakemus/12995 kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470.
Työpaikan osoite: 20380 TURKU
Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 20.05.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 06.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Eristyspeltiseppä

Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 21.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja