Skip to main content

Erityisasiantuntija, kiertotalous

Espoon tavoitteena on olla Euroopan kestävin kaupunki nyt ja tulevaisuudessa. Työskentelemme yhdessä kumppaneiden ja asukkaiden kanssa Espoo-tarinan arvojen ja päämäärien toteuttamiseksi. Tavoittelemme hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä. Kehitämme ratkaisuja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden edelläkävijänä. Vahvistamme kestävää kasvua, elinvoimaa ja hyvinvointia.

Haemme kiertotalouden erityisasiantuntijaa Kestävän kasvun kehitysympäristöjen toteutuspolku (KETO) -hankkeeseen. Kyseessä on Espoon kaupungin, VTT:n, Aalto-yliopiston ja Omnian yhteishanke, joka edistää Suomen kestävän kasvun ohjelman tavoitteita vahvistamalla yksityisiä ja julkisia kumppanuuksia ja kehittämällä tutkimusinfrastruktuuria kohti vihreän siirtymän ja digitaalisuuden kasvavia markkinoita. Hankkeessa toteutetaan sekä nopeasti käyttöönotettavia ratkaisuja että luodaan edellytyksiä tulevaisuuden työpaikoille ja kilpailukyvylle.

Hankkeessa toteutetaan rakentamisen kiertotalouden sekä kestävien ruokajärjestelmien ratkaisuja. Hankkeen toiminta keskittyy erityisesti kehitysympäristöjen eli Keran, Kiviruukin ja Otaniemen kiertotalouden ratkaisujen kehittämiseen.

Erityisasiantuntijana tehtäviäsi ovat:
- kiertotalousratkaisujen edistäminen KETO-hankkeessa
- yhteistyö Keran kehittäjien, hankekumppaneiden ja yritysten kanssa.
- Kiviruukin Clean Tech Gardenin toiminnallisuuden kehittäminen
- osallistuminen Espoon kiertotalouden paikalliseen, alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön ja sen edistämiseen

Työpaikan nimi ja osoite: Kestävän kehityksen osaamiskeskus, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo.

Työaika: 36 h 15 min viikossa.

Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Etsimme taitavaa verkostoitujaa, joka haluaa kehittää kiertotalouden toimintaa Espoossa. Sinulla on kokemusta ja/tai koulutusta vähintään yhdeltä kiertotalouden alueelta. Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Käytämme työkielinä suomea ja englantia.

Erityisesti arvostamme ruokajärjestelmien ja biokiertotalouden osaamista.

Työskentelet kestävän kehityksen osaamiskeskuksessa Espoon kaupungin konsernihallinnossa. Tarjoamme merkityksellistä työtä edelläkävijäratkaisuiden parissa sekä innostuneen työyhteisön tuen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat kehittämispäällikkö Mari Päätalo, puh. 040 639 4550, tiistaina 12.7. klo 14.30-15.30 ja kehittämispäällikkö Reettä Jänis, puh. 040 551 9484, maanantaina 1.8. klo 9.30-10.30.
Työpaikan osoite: Virastopiha 2 C, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3600-3950 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2022 - 31.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 03.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-147-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11487225

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti