Skip to main content

Erityiskoulunkäyntiavustaja, Koulumäen koulu

Haemme erityiskoulunkäyntiavustajaa Koulumäen kouluun, autismikirjon opetukseen vakituiseen työtehtävään. Koulussamme on noin 50 oppilasta vuosiluokilla 2-9. Koulussamme annetaan yksilöllistettyä ja toiminta-alueittaista opetusta. Koulumäen koulussa pääset osaksi vahvaa, ammattitaitoista erityisopetuksen tiimiä. Toimintamme pienessä yksikössä on yhteisöllistä ja joustavaa. Työtä tehdään sitoutuneesti sekä lapsilähtöisesti. Erityiskoulunkäyntiavustajana tulet toimimaan autismikirjon luokassa, jossa opiskelee 5-6 oppilasta. Tiimiin kuuluu erityisluokanopettaja sekä 3-4 avustajakollegaa. Työtehtäviisi kuuluu oppilaiden ohjaaminen ja avustaminen koulupäivän ja päivähoidon aikana.

Koulun nimi ja osoite: Koulumäen koulu, Opettajantie 1

Työaika: Vähintään 21 h/viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Tänä lukuvuonna työaika on 38h 15 min/vko. Työnteko ja palkanmaksu ovat keskeytyneenä enintään 10 viikkoa vuodessa koulutyön keskeytysten aikana. Keskeytysaika määritellään vuosittain.

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.

Tehtävässä edellytetään osaamista autismin kirjon erityisoppilaiden kanssa työskentelystä. Työtehtäviin kuuluu työskentely opetuksessa, aamu- ja iltapäivähoidossa sekä lomahoidossa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä taitoa ja kykyä toimia haastavissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme myös oppilaslähtöistä työotetta sekä erilaisten puhetta tukevien kommunikaatiomenetelmien tuntemusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa koulun johtaja Outi Argillander p. 046 877 1287
Työpaikan osoite: Opettajantie 1, 02360 ESPOO
Palkkaus: 2301,84 €/kk (38h 15 min (vko)
Työ alkaa: 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: osapäivätyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 26.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2165-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 06.10.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11652436

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti