Skip to main content

Erityiskoulunkäyntiavustaja, Mankkaan koulu

Haemme erityiskoulunkäyntiavustajan sijaista Mankkaan yläkoulun autismikirjonopetukseen mielekkääseen työhön ja hyvään työyhteisöön.

Erityiskoulunkäyntiavustajan tehtäviin kuuluu oppilaan ohjaaminen ja avustaminen kaikissa arjen tilanteissa sekä tukeminen ja ohjaaminen koulutyössä. Oppilaille järjestetään Mankkaan koululla myös aamu- ja iltapäivähoitoa.

Mankkaan koulussa opiskelee n. 395 oppilasta luokka-asteilla 7-9. Koulussa annetaan myös luokkamuotoista autismikirjon erityisopetusta luokka-asteilla 7-10. Mankkaan koulussa järjestetään autismikirjon oppilaille lisäopetusta (10 lk) oppivelvollisuuden päättymisen jälkeen.

Oppilaat ovat laajan autisminkirjon oppilaita, joilla voi esiintyä autismin lisäksi kehitysvammaa ja neuropsykiatrisia häiriöitä. Autismiopetuksen oppilaat opiskelevat joko yleisopetuksen opetussuunnitelman, yksilöllistetysti yleisopetuksen opetussuunnitelman mukaisesti tai toiminta-alueittaisen opetussuunnitelman mukaisesti.

Integraatio on yksi autismiopetuksemme keskeinen tavoite. Autismikirjon oppilaita integroituu yleisopetukseen yhdessä tai useammassa aineessa tai kokonaan. Se toteutuu yhteistyössä yleisopetuksen opettajien ja oppilaiden kanssa.

Työpaikan nimi: Mankkaan koulu, Mankkaansuo 8, 02180 Espoo

Työaika: Sijaisuuden työaika on 38h 15min /viikko.

Palkka 38h 15 min /viikko: 2255,84 € / kk

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Kelpoisuusvaatimus: soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.

Esim. lähihoitaja tai kehitysvammaisten hoitaja.

Tehtävässä edellytetään taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana. Edellytämme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Edellytämme myös joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä ja halua huomioida oppilaiden yksilölliset tarpeet.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme työkokemusta autisminkirjon, erityisnuorten ja kehitysvammaisten parissa työskentelystä.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa rehtori Nina Ala-Ojala, p. 050 593 7252
Työpaikan osoite: Mankkaansuo 8, 02180 ESPOO
Palkkaus: Palkka: 2255,84 € / kk
Työ alkaa: 10.1.2022- 5.6.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 16.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2706-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 02.12.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11091267

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti