Skip to main content

Erityiskoulunkäyntiavustaja, Mikkelän koulu

Etsimme erityiskoulunkäyntiavustajaa uuteen autismin kirjon opetusryhmään 1.-3. -luokille!

Jos sinulla on kokemusta erityislapsista, olet osaava ja sinua kiinnostaa erityisryhmässä toimiminen, olet positiivinen ja halukas yhteistyöhön sekä haluat mukaan kehittämään Mikkelän koulun erityisoppilaat huomioivaa toimintakulttuuria, olet etsimämme hakija!

Mikkelän koulu on pieni yksisarjainen alakoulu, jonka lisäksi koulussa on kaksi liekeryhmää ja kaksi autismiryhmää.

Haemme erityiskoulunkäyntiavustajaa Mikkelän koulun autisminkirjon-ryhmään. Ryhmän oppilaat ovat autisminkirjon oppilaita, jotka opiskelevat opetussuunnitelman mukaisesti ja he sijoittuvat luokka-asteille 1-3.

Työskentely ryhmässä on erittäin tiivistä yhteistyötä kaikkien aikuisten kesken ja työotteen tulee olla joustava, jolla huomioidaan oppilaiden yksilölliset tarpeet. Rekrytoitavilta henkilöiltä edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyötaitoja sekä kokemusta ja kiinnostusta erityislasten parissa työskentelemisestä.

Oppilaat osallistuvat koulun loma-aikoina (syys-joulu-talvi ja kesä) lomahoitoon ja valittavalta henkilöltä toivotaan myös sitoutumista tähän. Lisäksi toivomme työntekijän osallistuvan aamu-ja iltapäivätoimintaan, jolloin on mahdollista saada täysi työaika 38h 15min / viikko, jolloin tehtäväkohtainen palkka on 2255,84 €/kk. Tästä sovitaan erikseen.

Koulun nimi ja osoite: Mikkelän koulu, Lanttikatu 7, 02770 Espoo

Työaika: Vähintään 21 h / viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Työnteko ja palkanmaksu ovat keskeytyneenä enintään 10 viikkoa vuodessa koulutyön keskeytysten aikana. Keskeytysaika määritellään vuosittain.

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä kokemusta erityislasten parissa työskentelemisestä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta autismin kirjon lasten kanssa työskentelystä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa peruskoulun luokanopettaja Erja Oila, 0405535398, [email protected].
Työpaikan osoite: Lanttikatu 6, 02770 ESPOO
Palkkaus: 1238,46 €/kk (21h)
Työ alkaa: 10.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1484-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11480651

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti