Skip to main content

Erityisluokanopettaja, Jupperin koulu

Haemme yhteisölliseen ammattilaisten joukkoomme erityisluokanopettajaa 3. vuosiluokan EDY-luokalle. Toimit yhdessä koulunkäyntiavustajan kanssa tehden yhteistyötä koko vuosiluokan kesken.

Omaat vahvan näkemyksen erilaisista oppijoista ja kohtaat heitä arvostavasti. Sinulla on kyky olla läsnä, huomata oppilaiden vahvuuksia ja rakentaa niille. Osaat myös tunnistaa oppilaiden haasteet sekä suunnitella ja toteuttaa tarvittavaa tukea. Toteutat opetusta ja arviointia monipuolisin menetelmin ja hyödynnät toiminnallisuutta oppimisessa.

Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kyky olla vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on osaamista ja/tai kokemusta suomi toisena kielenä-opettamisesta. Teet rakentavaa yhteistyötä huoltajien ja moniammatillisen verkoston kanssa.

Jupperin koulu on n. 500 oppilaan alakoulu. Koulussamme on 20yleisopetuksen luokkaa ja kolme erityisopetuksen pienryhmää luokka-asteilla 1-6. Yhteistyötä tehdään eri luokkien ja luokkamuotojen välillä. Toimimme tällä hetkellä kolmessa erillisessä rakennuksessa.

Oppilasta, oppimista ja hyvinvointia pidetään koulussamme tärkeänä. Oppilaita osallistetaan sekä oman oppimisensa että koulun arjen suunnitteluun ja aktiiviseen toimintaan. Pyrimme valmistamaan lapsia elämää varten opettamalla heille laaja-alaisia taitoja.

Koulun nimi ja osoite: Jupperin koulu, Veininkatu 24, 02730 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Haettava tehtävä on määräaikainen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan tehtävä täyttää määräaikaisesti.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään kokemusta erityisopetuksesta sekä vahvoja yhteistyötaitoja ja kykyä olla vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme myös positiivista asennetta ja kannustavuutta. Edellytämme sitoutumista tiimityöskentelyyn sekä halua ja osaamista yhteisopettajuuteen sekä oman työn ja koulun kehittämiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme taitoa hyödyntää digitaalisuutta opetuksessa. Teet rakentavaa yhteistyötä kouluyhteisössä sekä huoltajien kanssa. Annat oppilaille aitoja mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa rehtori Pi Yli-Penttilä, p. 040-6369105, [email protected]
Työpaikan osoite: Veininkatu 24, 02730 ESPOO
Palkkaus: OVTES:in mukainen
Työ alkaa: 9.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1763-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11480513

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti