Skip to main content

Erityisluokanopettaja (päätoiminen tuntiopettaja)

Kuvaus tehtävästä: Erityisluokanopettajan (päätoiminen tuntiopettaja) tehtävä Viherlaakson alakoulussa sosiaalisemotionaalisten haasteiden parissa olevien oppilaiden kanssa.

Viherlaakson koulu sijaitsee vehreässä Viherlaaksossa monipuolisessa ympäristössä. Koulu on yhtenäinen peruskoulu ja toimii kahdessa eri rakennuksessa. Oppilaita on n. 800 ja henkilöstöä n. 100. Toimintakulttuuri on yhteisöllistä, mikä näyttäytyy työpari- ja tiimityön korostamisena. Olemme oppiva yhteisö. Painotamme sisäistä ilmaisutaitoa ja yläkoulussa on kuvataide luokat. Suuntaamme oppilaita aktiivisuuteen ja tulevaisuuden taitojen käyttämiseen.

Koulun nimi ja osoite: Viherlaakson koulu, Kievarinraitti 3, 02710 Espoo.
Työaika: OVTES:in mukainen
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään usean vuoden kokemusta sosiaalisten sopeutumis- ja tunne-elämän haasteiden kanssa opiskelevien oppilaiden opetuksesta ja oppilaiden parissa vastuullisena erityisluokanopettajana toimimisesta kaikkine työtehtävineen. Odotamme kykyä huomioida erilaisia oppijoita heidän haasteissaan, kykyä asettaa rajoja ja samalla osoittaa vahvaa kannustamista ja välittämistä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme usean vuoden kokemusta kyseisen opetuksen oppilaiden parissa vastuullisena erityisluokanopettajana. Odotamme kykyä huomioida erilaisia oppijoita heidän haasteissaan, kykyä asettaa rajoja ja samalla osoittaa vahvaa kannustamista ja välittämistä.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa rehtori Mikko Leppänen puh. 050-5723978 ja vs. virka-apulaisrehtori Paula Puranen.
Työpaikan osoite: Kievarinraitti 3, 02710 ESPOO
Palkkaus: OVTES:in mukainen
Työ alkaa: 9.8.2021 - 31.7.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 01.06.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1253-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 18.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti