Skip to main content

Erityisluokanopettaja, Ruusuvuoren koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Ruusuvuoren koulu

Kisatie 21, 01450

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2021 - 31.07.2022


  • Miten sinä haluaisit kehittää erityistä tukea osana koulun toimintakulttuuria?
  • Milloin sinusta pienryhmä on perusteltu ja paras oppimisympäristö nuorelle?
  • Miten tukisit erityisen tuen oppilaan tavallisuutta?

Jos kiinnostuit näistä ajatuksista, tule kanssamme kehittämään erityisopetuksen tulevaisuutta ja kolmiportaisen tuen toteuttamista!

Ruusuvuoren koulussa opiskelee n. 510 nuorta 6.-9.-luokilla. Haluamme vaalia ajatusta siitä, että koulu on jokaiselle turvallinen ja innostava ympäristö, jossa voi olla oma itsensä. Oppilaan toimijuuden vahvistaminen on meille tärkeä asia. Koulussamme toimii työelämäpainotteisen oppimisen malli (Teppo), joka on mahdollisuus kaikille halukkaille koulun oppilaille opiskella vaihtoehtoisella tavalla peruskoulun rinnalla. Koulun kotisivut löydät täältä.


Henkilöstö koostuu 40 opettajasta, neljästä koulunkäyntiavustajasta sekä oppilashuollon henkilökunnasta. Kaikki oppilaat ovat aineenopetusjärjestelmässä. Tulevan lukuvuoden kehittämiskohteita ovat monialainen oppiminen ilmastokasvatuksen näkökulmasta, kielitietoisuus sekä lukutaidon edistäminen sen laajassa merkityksessä. Koulumme sijaitsee Korsossa monimuotoisen lähiluonnon keskellä hyvien yhteyksien päässä. Oppimisen ja kasvun tukena on mahdollista hyödyntää kallioista metsää, vieressä olevia Ankkalampea ja urheilupuistoa sekä hyviä julkisia yhteyksiä.


Haemme opettajajoukkoomme erityisluokanopettajaa. Edellytämme hakijalta kokemusta erityisluokan opettamisesta, oma-aloitteista työotetta, vahvaa tiimiosaamista sekä erinomaista kykyä rakentavaan yhteistyöhön kotien kanssa. Luemme eduksi kokemuksen moniammatillisesta verkostotyöstä ja neuropsykiatristen ilmiöiden tuntemuksen. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut opettajakelpoisuudet.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaa.fi:ssä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme valittavalta vahvaa ymmärrystä haastavan käyttäytymisen syistä, oppimisen vaikeuksista sekä hyvää oppilaan kohtaamisen taitoa. Edellytämme kykyä vahvistaa oppilaassa laaja-alaisen osaamisen taitoja.

Luemme eduksi: Mikäli muodollisesti kelpoisia hakijoita ei ole, luemme eduksi muun opettajankoulutuksen sekä kokemuksen erityisluokanopettajan työstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

Rytilä Salla

040 521 2913

salla.rytila@vantaa.fi


Tavoitettavissa Ma-pe klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Erityisluokanopettaja, Ruusuvuoren koulu

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus