Skip to main content

Erityisopettaja, Jokivarren koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Jokivarren koulu

Sorvatie 16, 01480 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2022 - 


Tervetuloa mukaan Jokivarren koulun tiimiin!

 

Etsimme Jokivarren kouluun kahta laaja-alaista erityisopettajaa. Erityisopettaja toimii tiiviinä osana tuen tiimiä ja tekee päivittäistä yhteistyötä luokanopettajien kanssa.

Edellytämme valittavilta henkilöiltä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tulla toimeen erilaisten oppijoiden kanssa sekä sitoutumista opetussuunnitelman mukaiseen toimintakulttuuriin. Koulumme toimintakulttuurissa on keskeistä, että tulevat erityisopettajamme kehittävät oppilaiden oppimaan oppimisen taitoja ja vahvistavat oppilaiden myönteistä käsitystä itsestään oppijana. Edellytämme, että tuleva erityisopettajamme käyttää oppilaslähtöisiä ja toiminnallisia työskentelytapoja opetusta suunnitellessaan ja toteuttaessaan.

Toivomme, että erityisopettajat työskentelevät laaja-alaisesti osana oppilaiden koulupäivää tukien heidän onnistumistaan omassa luokassa. Arvostamme käytännössä hankittua ja teoreettisesti perusteltua tietotaitoa erilaisista oppijoista ja tukimuodoista. Erityisopettajan tehtäviin kuuluu myös luokanopettajien konsultointi erityisopetuksen asioissa sekä avustaminen pedagogisten asiakirjojen kirjoittamisessa.

Lämminhenkisessä, sopivan suuressa työyhteisössämme kannamme yhteistä kasvatusvastuuta kaikista koulumme oppilaista. Tule kasvamaan ja kasvattamaan kanssamme!


Jokivarren koulu sijaitsee koillisella Vantaalla. Koulussa opiskelee noin 600 oppilasta yhdessä 45 koulun aikuisen kanssa kahdessa rakennuksessa Jokivarren ja Nikinmäen opetuspisteissä. Koulussamme annetaan perusopetusta 1.-6. vuosiluokille. Annamme laadukasta perusopetusta ja kasvatamme oppilaistamme itsetunnoltaan terveitä, itsenäisiä ja yhteistyökykyisiä sekä opiskeluun ja elämään myönteisesti asennoituvia nuoria.

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.

Tutustu Jokivarren koulun toimintaan.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaa.fi:ssä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataitoja

Luemme eduksi: ajanmukaiset digitaidot ja kiinnostuksen työskennellä kaikilla luokka-asteilla sekä kokemuksen samanaikaisopetuksesta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

Säde Anna-Leena

0400297424

anna-leena.sade@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

apulaisrehtori Johanna Kaario, puh.050-3121712

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Erityisopettaja, Jokivarren koulu

Vantaa
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 31.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja