Skip to main content

Erityisopettaja Kaitaan kouluun

Erityisopettaja Kaitaan kouluun, Espoon kaupunki, Espoo Erityisopettajan tehtävät 7. - 9. -luokilla. Kaitaan koulu on noin 300 oppilaan yläkoulu vuosiluokille 7-9, joka toimii samassa rakennuksessa Kaitaan lukion kanssa. Koulumme tarjoaa painotettua opetusta kuvataiteessa. Lisäksi koulussa on vuosittain perusopetukseen valmistavaa opetusta ja perusopetuksen lisäopetusta. Koulumme kuuluu Unesco-koulujen verkostoon, mikä näkyy mm. maailmankansalaisuuteen ja kestävään tulevaisuuteen kasvamisena. Koulumme erikoisuutena on eläinavusteinen oppiminen Lola-liskoineen, koulukoirineen ja kouluponeineen.

Koulun nimi ja osoite: Kaitaan koulu, Iivisniementie 1, 02260 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään sitoutumista positiivisen kasvatuksen toteuttamiseen, ratkaisukeskeistä työskentelyotetta, monipuolista osaamista tukitoimien suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä taitoa edistää omalla toiminnallaan yhteisöllistä oppimisilmapiiriä koulussamme.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme monipuolista kokemusta ja koulutusta oppilaiden toiminnan säätelyssä ja monikulttuuristen oppilaiden tuen järjestämisessä, kykyä tukea kodin ja koulun onnistunutta ja avointa yhteistyötä, sitoutumista oman työn ja kouluyhteisön kehittämiseen, kykyä ja halua toteuttaa oppimisstrategioiden harjoittelutunteja sekä kokemusta verkostotyöskentelystä.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa rehtori Ritva Mickelsson puh. 050 354 6858 ja e-mail: [email protected]
Työpaikan osoite: Iivisniementie 1, 02260 ESPOO
Palkkaus: OVTES:in mukainen
Työ alkaa: 9.8.2021 - 31.7.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 29.04.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-820-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 17.04.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti