Skip to main content

Erityissosiaaliohjaaja, Länsi-Vantaan asiakasohjausyksikkö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Länsi-Vantaan asiakasohjausyksikkö

Rajatorpantie 8 A, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 05.08.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Länsi-Vantaan Ikääntyneiden Asiakasohjausyksikköön innostunutta ja kehittämismyönteistä erityissosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan 5.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee Myyrmäessä keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä.

Erityissosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu muun muassa konsultaatio ja verkostoyhteistyö sosiaalityön asioissa kuten asumiseen ja taloudellisiin ongelmiin liittyvissä asioissa. Työhön kuuluu delegointisäännön mukaisten viranomaispäätösten tekeminen (mm. välitystilipäätökset sekä päätökset ehkäisevästä toimeentulotuesta, maksusitoumuksista ja asiakasmaksujen alentamis-/luopumispäätökset). Erityissosiaaliohjaaja vastaa välitystiliasiakkuuksista (mm. tilin avaaminen ja välitystilisuunnitelman tekeminen Apottiin sekä välitystilisuunnitelman tarkistaminen vähintään vuosittain).

Työ sisältää myös asumistyöryhmissä asiakasohjauksen edustajana toimimista. Erityissosiaaliohjaaja vastaanottaa huoli-ilmoitukset uusista asiakkaista ja tekee alustavan tilannearvion. Tarvittaessa tilannearvioinnin jälkeen ohjaa asiakkaan edelleen oikealle taholle. Lisäksi erityissosiaaliohjaaja ottaa asumisohjaajan mukaan asiakkaan asioiden hoitoon ja sopii käytännön toimista yhdessä asumisohjaajan kanssa. Erityissosiaaliohjaaja koordinoi asuttamisprosessia, jossa hän mm. toimii yhteyshenkilönä Tilakeskukseen ja VAV:in.

Työyhteisöissämme työkäytänteitä kehitetään jatkuvasti ja tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin; tarjoamme vakituisen työpisteen, hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi sekä etätyömahdollisuuden työtehtävien sen salliessa. Työntekoamme on tukemassa oma työhyvinvointiryhmä ja säännölliset kehittämispäivät. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja.

Työ vaatii hyviä vuorovaikutus-, verkostotyö- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä reflektiiviseen työskentelyotteeseen ja kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja palvelujen vaikuttavuutta. Odotamme sinulta asiantuntevaa, työtä pelkäämätöntä asennetta ja innostunutta otetta työhön sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Teams-haastattelut pidetään 27.7. klo 13.45-16, 28.7. klo 13-16, 30.7. klo 8-10 ja tarvittaessa 5.8. klo 14-16.

Tervetuloa osaksi tiimiämme!


Asiakasohjausyksikön tehtävänä on vastata seniorineuvonnasta ja palveluohjauksesta sekä siihen liittyvästä asiakkaiden palvelutarpeiden selvittelystä, vastata kotona asumista tukevien palvelujen koordinoinnista ja asumisen järjestelyistä sekä asiakaspalvelupäätösten tekemisestä. Asiakasohjauksen moniammatillisessa yksikössä työskentelee palveluohjaajia, erityissosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, asumisohjaajia ja toimistosihteereitä. Erityissosiaaliohjaaja toimii moniammatillisessa tiimissä asiakastyön vastuuhenkilönä erityisosaamisensa pohjalta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ylempi sosiaalialan korkeakoulututkinto (esim. sosionomi YAMK)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia.

Luemme eduksi: Työkokemuksen päihde- ja mielenterveyspalveluista, Apotti -asiakastietojärjestelmän käyttökokemuksen, ruotsinkielen taidon

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3020,19
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko Arkisin tehtävä työ, liukuva työaika klo 7-18 välillä


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Savolainen Pauliina

0438256376

[email protected]


Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erityissosiaaliohjaaja, Länsi-Vantaan asiakasohjausyksikkö

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti