Skip to main content

Erityissosiaaliohjaaja lastensuojelun avohuolto


Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelun avohuolto, Itä-Vantaan toimipiste.

Vernissakatu 4, 01300 Vantaa.

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 15.08.2022 tai sopimuksen mukaan 

Vantaan avohuollon lastensuojelussa on työmahdollisuuksia Sinulle, joka koet omaksesi merkityksellisen ja vaihtelevan työn lastensuojelun sosiaalityön kentällä!  Vantaan avohuollossa tehdään kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä lastensuojelutyötä vantaalaisten lasten ja perheiden hyväksi. 

Etsimme vakituiseen erityissosiaaliohjaajan virkaan sosiaalialan ammattilaista, joka sopii rentoon joukkueeseemme ja uskaltaa rohkeasti olla lapsen ja lapsen oikeuksien puolella. Omaat vaadittavan koulutuksen (sosionomi YAMK tai muu soveltuva sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto) ja sinulle on jo kertynyt kokemusta lastensuojelusta tai muusta lapsiperheiden parissa työskentelystä. Tarvittavien opintojen lisäksi sinulla on erinomainen asenne asiakkaita ja työkavereita kohtaan. Odotamme sinulta ratkaisukeskeistä työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Työhösi kuuluu sosiaalityöntekijän työparina toimiminen asiakastyössä mutta toimit myös itsenäisesti verkostotyössä sekä tuet asiakkaita suunnitelmallisessa muutostyössä. Työssä painottuu kyky motivoida asiakkaita muutokseen mutta myös hyvä arviointiosaaminen lapsen kasvua ja kehitystä vaarantavien riskien ja lasta tukevien voimavarojen suhteen. 

Miksi Vantaalle?

Vantaan lastensuojelussa on ison kaupungin edut, mutta helppo ja mutkaton ilmapiiri. Arvostamme työntekijän näkemystä asiakkaan parhaasta ja meillä asiakkaat saavat laadukkaita lastensuojelun palveluja tarpeensa mukaan. Vantaalla sinun on mahdollista oppia lastensuojelun huippuammattilaiseksi ja haluamme tukea sinua kasvussasi mm. laadukkailla omilla koulutuksillamme. 

Meillä arvostetaan työparityötä, mutkattomuutta ja hyvää työilmapiiriä sekä kunnollisia tiloja ja välineitä työtehtävien tekemiseen. Haluamme tukea perheen, työn ja esimerkiksi opiskelujen yhdistämistä mm. joustavilla etätyöjärjestelyillä. Asumisjärjestelyissäkin tuemme palvelussuhdeasunnoilla.  

Meillä pääset osaksi pientä tiimiä, jossa on erityissosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä. Johtavat sosiaalityöntekijämme ovat kokeneita ja keskeisin osa heidän työtehtäviään on asiakastyön tukeminen. Pienten 5–7 hengen tiimien lisäksi pääset osaksi joko Itä- tai Länsi-Vantaan isompia toimipisteitä. Koko avohuollon osalta kuulut n. 60 ammattilaisen yhteisöön. Nyt haettavana oleva virka sijoittuu Itä-Vantaan toimipisteeseemme Tikkurilan juna-aseman läheisyyteen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. 

Meillä systeeminen työtapa on aktiivisessa käytössä ja saat siihen hyvän perehdytyksen. Systeemistä työtapaa tukee kaksi omaa perheterapeuttia sekä jatkuva valtakunnallinen ja oma koulutuksemme. Meillä tulet tutuksi myös Apotin kanssa!

Emme lupaa Sinulle helppoa työtä, mutta lupaamme, että pyrimme tekemään parhaamme, jotta viihtyisit. Meillä on lupa tehdä työtä rohkeasti omalla persoonalla ja rohkaisemme rakenteelliseen sosiaalityöhön sekä omasta työstä kertomiseen. Meille lastensuojelutyö on maailman merkityksellisintä työtä ja kehitämme sitä juuri nyt vahvasti uutta hyvinvointialuettakin silmällä pitäen. 

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Voit myös seurata meitä instagramissa @vantaanlastensuojelu tai @lasu_anna

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto (esim. sosionomi YAMK tai muu soveltuva ylempi sosiaalialan korkeakoulututkinto)

Luemme eduksi: Lastensuojelun työkokemuksen ja kokemuksen systeemisestä sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3020,19
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

va. sosiaalityön esimies

Vehniäinen, Hanna

[email protected]

Yhteydenotot 28.6.-1.7.22


Johtava sosiaalityöntekijä Carsten Kundt 

[email protected] 

Yhteydenotot 4.7.2022 eteenpäin


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erityissosiaaliohjaaja lastensuojelun avohuolto

Vantaa
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 12.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti