Skip to main content

Erityissosiaaliohjaaja, vammaisten asiakasohjausyksikkö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vammaisten Asiakasohjausyksikkö

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.06.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Erityissosiaaliohjaaja! Liity edelläkävijöiden joukkoon. 

Haemme Vammaisten Asiakasohjausyksikköön, Aikuisten tiimiin innostunutta ja kehittämismyönteistä erityissosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkaan.  Vakituinen viranhaltija siirtyy organisaatiossa 2-vuotiseen hankkeeseen 1.6. ja tarvitsemme hänelle osaavan sijaisen. 

Asiakasohjausyksikössä Aikuisten tiimin työ painottuu eri tavoin vammaisten 28-64v. asiakkaiden palvelutarpeen arvointiin ja viranomaispäätösten tekoon. Asiakasohjauksen moniammatillisessa yksikössä työskentelee palveluohjaajia, erityissosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä. Erityissosiaaliohjaajana toimit moniammatillisessa tiimissä työryhmän jäsenenä.

Erityissosiaaliohjaajan työ on monipuolista ja työn sisältöä kehitetään jatkuvasti tiimeissä. Erityissosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu laaja-alainen palvelutarpeen arviointi ja palveluohjaus asiakkaan kokonaisvaltaisen tilanteen huomioon ottaen, tarvittavien palveluiden ja verkostojen yhteensovittaminen.

Työyhteisöissämme työkäytänteitä kehitetään jatkuvasti ja tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin; tarjoamme vakituisen työpisteen, hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi sekä etätyömahdollisuuden. Työntekoamme on tukemassa oma työhyvinvointiryhmä ja säännölliset kehittämispäivät. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja.

Työssä edellytetään hyviä vuorovaikutus-, verkostotyö- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä reflektiiviseen työskentelyotteeseen ja kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja palvelujen vaikuttavuutta. Odotamme sinulta asiantuntevaa, työtä pelkäämätöntä asennetta ja innostunutta otetta työhön sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaali/terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Työkokemuksen eri tavoin vammaisille asiakkaille toteutetuista palvelutarpeen arvioinneista ja viranomaispäätösten teosta. Luemme eduksi Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttökokemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Kvist Anne

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
 [email protected], josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erityissosiaaliohjaaja, vammaisten asiakasohjausyksikkö

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti