Skip to main content

Erityissosiaaliohjaaja, Vanhus- ja vammaispalvelut

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Ostopalvelut

Talvikkitie 37, 01300 VANTAA

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 04.11.2021 (tai sopimuksen mukaan) - 31.03.2022


Hei, sinä innostunut sosiaalityön osaaja ja toiminnan kehittäjä, joka tunnet vanhustyön omaksesi. Etsimme uutta osaajaa tiimiimme viransijaisuuteen alkaen 4.11.2021 tai sopimuksen mukaan. 

Vanhus- ja vammaispalvelujen ostoyksikössä järjestämme vantaalaisille vanhuksille ja vammaisille heidän tarvitsemiaan palveluja sekä valvomme palvelujen hyvän laadun toteutumista. Tarjoamme sinulle tehtävän, joka koostuu Vantaan kaupungin omien ja ostopalveluyksiköiden sosiaaliohjauksesta, laadunvalvonnasta sekä asiakkaiden palvelutarpeen mukaisten palvelujen järjestämisestä ja siihen liittyvästä verkostotyöstä.  

Työn tavoitteena on toteuttaa ja kehittää Vantaan vanhus- ja vammaispalvelujen oikea-aikaisten palvelujen järjestämistä sekä laadunvalvontaa monipuolistuvassa palveluntuottajaverkostossa sekä kaupungin omassa palvelutuotannossa. Erityisen tärkeää on toimia vanhuspalvelujen asiantuntijana kehittäen toimintatapoja ja käytäntöjä yhdessä eri yhteistyötahojen kanssa.  

Erityissosiaaliohjaajan työ koostuu asiakkaiden ja läheisten sekä palveluntuottajien neuvonta- ja ohjaustyöstä. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Viranhaltijana valmistelet asiakkaiden päätöksiä. Työhön kuuluu erilaisia yhteistyötapaamisia, hoitoneuvotteluja sekä asiakas- ja läheisteniltoja. Laadunvalvonnassa pääset toteuttamaan suunniteltuja ja ennalta ilmoittamattomia valvontakäyntejä sekä laatimaan näistä kirjallisia raportteja. Asiakaspalautteisiin vastaaminen on tärkeä osa valvontatyötä.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen, osaavan ja kehittyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen. Pääset tiimissämme kehittämään osaamistasi monipuolisesti vanhus- ja vammaispalvelujen sektorilla.

Arvostamme innostavaa ja kehittämismyönteistä asennetta sekä laaja-alaista näkemystä vanhustyöstä. Työ edellyttää vahvaa stressin- ja paineensietokykyä sekä kykyä hallita ja toimia muuttuvissa tilanteissa itsenäisesti sekä ryhmässä. 

Haluatko sinä olla mukana vanhuspalvelujen kehittämisessä ja varmistamassa laadukkaan palvelun toteutumista vantaalaisille asiakkaille? Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Kokemuksen vanhus- ja vammaispalveluissa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3020,19
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa (tai puolet työsuhteen kestosta)

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Ostopalvelupäällikkö

Hernesniemi Katja

0503145640

[email protected]

Tavoitettavissa 25.10 alkaen


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erityissosiaaliohjaaja, Vanhus- ja vammaispalvelut

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 03.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti