Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erityissuunnittelija, osaamisen kehittäminen

Haluatko rakentaa kanssamme uusia ja vaikuttavia osaamis- ja urapolkuja Espoon kaupungin henkilöstölle? Tule henkilöstökehittämisen ryhmään tekemään merkityksellistä työtä kaupungin pitovoiman ja henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Meille on tärkeää tarjota hyviä oppimismahdollisuuksia työntekijöille.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää kokemusta ja asiantuntijuutta osaamisen kehittämisestä. Edellytämme kokemusta erityisesti oppimis- ja urapolkujen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä oppilaitosyhteistyöstä. Edellytämme myös näyttöä onnistuneesta verkostomaisesta ja tavoitteellisesta yhteistyöstä keskisuuressa tai suuressa organisaatiossa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa kirjallista ilmaisutaitoa sekä esiintymistaitoja. Myös kielitaito, erityisesti ruotsi ja englanti, luetaan eduksi.

Haluamme tarjota sinulle myönteisen ja tavoitteellisen työympäristön. Ryhmämme on innostunut ja sitoutunut tehtäväänsä. Olemme saaneet erinomaista palautetta siitä, miten otamme uuden työntekijän mukaan tekemiseen.

Viime vuosina henkilöstökehittämisen toiminnossa on panostettu paljon kaupungin johtamisen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Nyt tarkoitus on lähteä vahvistamaan henkilöstön ja työyhteisöjen osaamisen kehittämisen tukea, jotta voisimme entistä paremmin ennakoiden vastata osaamishaasteisiin sekä tukea kaupungin strategiasta johdettujen tavoitteiden toimeenpanoa.

Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 3857,52 €/kk sekä työkokemuksen perusteella maksettavasta työkokemuslisästä. Kaupungilla on huomioinnin osalta käytössä suoritukseen perustuvat harkinnanvaraiset kertapalkkio ja henkilökohtainen lisä. Näiden lisäksi kaupunki tarjoaa henkilöstölleen lukuisia henkilöstöetuja.

Työpaikan nimi: Henkilöstökehittämisen ryhmä, henkilöstöyksikkö, Konsernihallinto

Työaika: Toimistyöaika 36 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo Espoon koko kaupunkikonsernia sekä vastaa kaupungin tukipalveluista kaupunginjohtajan johdolla. Sen yksiköt ovat elinkeino ja kaupunkikehitys, hallinto ja kehittäminen, henkilöstö sekä rahoitus ja talous. Henkilöstökehittämisen ryhmä kuuluu kaupungin henkilöstöyksikköön ja vastaa johtamisen, osaamisen sekä työhyvinvoinnin kehittämisestä.

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstökehittämisen päällikkö Hanna Saaristo, hanna.saaristo@espoo.fi
Työpaikan osoite: Virastopiha 2 C, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3857,52 €/kk
Työ alkaa: 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-275-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.12.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11088224

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Erityissuunnittelija, osaamisen kehittäminen

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.12.2021

Jaa työpaikkailmoitus