Skip to main content

ERP-konsultti

Etsimme asiakkaallemme Proseduuri Oy:lle ERP-konsulttia vakituiseen työsuhteeseen. Työskentely onnistuu Tampereen ja Helsingin toimistoilta, mutta myös etätyöskentely muualta käsin Suomea on mahdollista.

Työtehtävät

ERP-konsulttina pääset toimimaan erilaisissa pitkissä Jeeves -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojekteissa pääsääntöisesti tuotannon, logistiikan, ostamisen, myynnin ja varastonhallinnan parissa. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan räätälöityjä ratkaisuja, huolehtimaan järjestelmien jatkuvasta toiminnasta, konsultoimaan asiakkaita ja auttamaan Proseduurin asiakkaita kehittämään liiketoimintaansa. Työskentelet myös tiiviisti kollegoidesi kanssa ja tutustut uusiin asiakkaisiin sekä heidän toimitiloihinsa. Konsulttina nautit vuorovaikutuksesta muiden kanssa ja verkostoidut mielelläsi.

Pääset työskentelemään liiketoiminnan tavoitteiden ja kokonaisvaltaisten end-to-end prosessien parissa, jotta saavutat parhaimman mahdollisen ratkaisun sekä asiakkaalle että Proseduurilla. Olet aidosti kiinnostunut siitä, miten rakentamasi järjestelmä tukee ja tehostaa asiakkaan liiketoimintaprosesseja. Vaikka Jeevesillä on mahdollista tehdä paljon ilman ohjelmointiosaamista niin osaamisen ollessa kohdallaan voit myös tehdä laajempia muutoksia ohjelmoinnin keinoin.

Ensimmäisen puolen vuoden aikana tavoitteenasi on päästä asiakkuuksiin kunnolla sisään sekä oppia ja ottaa niin Jeeves kuin heidän oma täydentävä tuotteensa Primavistakin haltuun. Näin sujuva asiakastyöskentely tulee osaksi arkeasi.

Edellytykset

  • Relevantti korkeakoulututkinto (kuten business, IT tai insinööri).
  • Kokemusta ERP-järjestelmän käytöstä joko loppukäyttäjänä, konsulttina tai ohjelmistotoimittajana.
  • Oma-aloitteisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja kykyä oppia sekä tehdä päätöksiä.
  • Valmiutta työskennellä asiakkaiden kanssa.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
  • Toimitusketjujen ja tuotannon parissa työskentely sekä kokemus käyttöönotto- ja päivitysprojekteista katsotaan eduksi.

Lisäbonusta, jos osaamissalkustasi löytyy jotakin näitä osaamisia:

  • Tuntemus ylläpito- ja/tai palvelualueen prosesseista sekä laitteiden, varaston ja projektien hallinnasta.
  • Kokemusta seuraavista; MS SQL, Java, SAP/AX tai muu ERP.
  • Kokemusta asiakkaiden konsultoimisesta; ratkaisujen laajuudesta toteutukseen ja käyttöönottoon.
  • Kokemusta tuotanto-, tai logistiikka-alalta.

Lisäksi odotamme sinulta jatkuvaa kehittymishalukkuutta pysyäksesi ajan hermolla toimivana asiantuntija, joka haluaa jakaa osaamistaan ja kokemustaan kollegoidensa sekä asiakkaidensa kanssa.

Tarjoamme sinulle

  • Joustavan työpaikan vakavaraisessa yrityksessä.
  • Kokeneet työkaverit, jotka yli kymmenen vuoden kokemuksella tukevat myös sinun oppimistasi.
  • Mahdollisuuden työskennellä täysin etänä.
  • Välineet etätyöskentelyyn, ml. sähköpöytä.
  • Toimistolla mahdollisuuden pysyä aktiivisena kävelymattojen avulla.
  • Liikunta-, lounas- ja puhelinetu, sekä kattavat vakuutukset.
  • Peruspalkka + kuukausittainen bonus.

Kiinnostuitko?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään CV:n ja hakemuksen kera palkkatoiveineen pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Pooliaan rekrytointikonsultteihin: Janette Andersson, [email protected] / 020 7290 839 tai Elina Leskinen, [email protected].

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Proseduuri

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduurin tiimi tietää parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella. Proseduuri Oy:n toimipisteet ovat Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Henkilökunta on motivoitunutta ja pätevää. Asiantuntijoilla on kattavaa kokemus eri toimialoilta sekä intohimo auttaa ja palvella asiakkaita joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen.

https://www.proseduuri.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

ERP-konsultti

Pirkanmaa
Uusimaa
Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 29.06.2022

Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti