Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Etsivä nuorisotyöntekijä

Haemme kahta etsivää nuorisotyöntekijää digitaalisen etsivän nuorisotyön kehittämishankkeeseen.

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävänä on alle 29-vuotiaiden helsinkiläisten, koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevien nuorten kokonaisvaltainen ohjaus, itsenäistymisen tukeminen sekä hyvinvoinnin ja osallisuuden vahvistaminen.

Työn tavoitteena on, että nuoret kiinnittyvät koulutukseen tai tarvitsemaansa palveluun ja toimintaan. Etsivän nuorisotyön työmuotoina ovat muun muassa yksilöohjaus, sosiaalinen vahvistaminen, jalkautuva henkilökohtainen palveluohjaus ja moniammatillinen verkostoyhteistyö.

Tehtävä on etsivää nuorisotyöntekijää sisällöllisesti ja tavoitteellisesti vastaava, mutta työkenttä on digipelimaailmoissa ja internetin keskusteluareenoilla. Tehtävä on valtionavusteinen projektitehtävä, jonka myötä kokeillaan uusia työskentelytapoja etsivän nuorisotyön kentällä. Työn ohessa arvioidaan erilaisia välineitä ja tapoja. Tehtävät hoidetaan vahvasti yhteydessä etsivän nuorisotyön yksikön pysyvien toimintojen kanssa sekä asiantuntevien hankekumppaneiden tuella. Tehtävä on pääasiallisesti asiakasohjaustyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskentelystä sekä hyvä ymmärrys digitaalisista peleistä, verkkoyhteisöistä ja pelitoiminnasta. Tehtävässä vaaditaan kehittävää työotetta ja hyviä tiimityötaitoja.

Tehtävässä luetaan eduksi nuorten palveluiden tuntemusta, kokemusta etsivästä nuorisotyöstä ja palveluohjauksesta tai vastaavasta toiminnasta. Eduksi luetaan myös peliaddiktioiden ja elämänhallinnan haasteiden ymmärrys.

Henkilön on vaadittaessa esitettävä itsestään rikosrekisteriote (504/2002).

Yhteystiedot: Toiminnanjohtaja Timo Kontio, p. 040 650 0786, timo.kontio@hel.fi
Työpaikan osoite: Korkeavuorenkatu 43 D, 00130 HELSINKI
Palkkaus: 2689,43 e/kk
Työ alkaa: 5.7.2021 - 30.6.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 02.07.2021 klo 10:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KUVA-03-56-21
Ilmoitus jätetty: 18.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Etsivä nuorisotyöntekijä

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus