Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Etuputsari / rakennustyöntekijä

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

Etsimme ProMestan joukkoomme omatoimisia ja ammattilaisia etuputsareita Pääkaupunkiseudulle vaihteleviin kohteisiin. Työtehtävänäsi kaikki etuputsarin hommat mm. paikkaukset, hionnat, oikomiset sekä seinien ja lattioiden tasoitukset. Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta etuputsarin töistä, hyvää suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Etunasi on oman auton käyttömahdollisuus sekä kiinnostus myös muita rakennustöitä kohtaan. Ammattilaisille ja monipuolisille tekijöille töitä tarjolla pitkäksi aikaa osaamisesi mukaan ja mahdollisuus työllistyä jopa vakituiseksi työntekijäksi.

Lisätietoja: Veli-Pekka p. 0400 236 788 tai [email protected]

Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/10914703

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, hyvä palaute aikaisemmilta työnantajiltasi helpottaa työllistymistäsi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti