Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Etuuskäsittelijöitä, kuntoutusetuudet

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Haemme kuntoutuksen etuuskäsittelijöitä sekä vakinaisiin että määräaikaisiin tehtäviin. Työskentelypaikkasi voi olla joko Helsingissä Malmilla tai Hyvinkäällä. Määräaikaisuudet kestävät 31.8.2022 tai 31.12.2022 saakka. Etuuskäsittelijänä valmistelet ja ratkaiset kuntoutuksen ja kuntoutusrahan etuushakemuksia. Työ on itsenäistä päätetyöskentelyä, johon sisältyy aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin puhelimitse tai kirjeitse.

Lisätieto työn sisällöstä löydät katsomalla videon kuntoutuksen ratkaisuasiantuntijan työstä: https://www.youtube.com/watch?v=cuwR-Xr59E8.

Saatat olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä:

-Osoitat motivaatiota haettuun tehtävään.
-Sinulla on soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon ammatillinen tai ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai sosionomin tutkinto.
-Ymmärrät hyvin kokonaisuuksia ja osaat soveltaa kirjallisia ohjeita käytännön tekemiseen.
-Olet työskentelytavoiltasi itsenäinen ja reipas.
-Osaat priorisoida töitäsi, sopeudut nopeasti muuttuviin työtilanteisiin ja kykenet työskentelemään yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa.
-Kykenet tavoitteelliseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn.
-Puhut ja kirjoitat hyvää suomea sekä pystyt palvelemaan asiakkaita myös englanniksi. Ruotsin ja muiden kielten taito katsotaan eduksi.
-Sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä tiedonhakutaidot ja asiakkaille soittaminen on sinulle luontevaa.

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä esim. sosiaali- tai terveydenhuoltoalalta tai työeläkelaitoksesta.

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on oikeasti merkitystä. Perehdytämme sinut kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Kelassa on tutkitusti hyvä työilmapiiri ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme ison talon edut, kuten lounasedun ja kattavan työterveyshuollon. Etuuskäsittelijän palkka määräytyy toimenkuvasta ja työkokemuksesta riippuen ja on alkaen 2 446 - 2 828 e/kk.

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

Kiinnostuitko?

Tutustu Kelaan työnantajana osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi. Hae tehtävää sähköisessä rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 15.8.2021. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoa tehtävistä antaa ke 4.8 ja to 5.8. klo 9-11 tiimipäällikkö Tarja Nokkala, p.040 354 5784.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävistä antaa ke 4.8 ja to 5.8. klo 9-11 tiimipäällikkö Tarja Nokkala, p.040 354 5784.
Työpaikan osoite: 00700 HELSINKI
Palkkaus: 2 446 - 2 828 e/kk
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.08.2021
Ilmoitus jätetty: 02.08.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Etuuskäsittelijöitä, kuntoutusetuudet

Helsinki
Hyvinkää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus