Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Express-kassamyyjiä, Onninen Mega Express Mikkelä Espoo

Hakuaika alkaa: 12.08.2022
Hakuaika päättyy: 23.09.2022

Haemme huipputiimiä ensi vuoden alussa avautuvaan Mikkelän Mega Express-myymälään Espooseen! Etsimme yhtätoista uutta Express-myyjää, varastomyyjää ja kassamyyjää rakentamaan ja avaamaan aivan uutta myymälää. Kyseessä on harvoin tarjolla oleva mahdollisuus niin kokeneelle alan osaajalle kuin rakentamisesta, talotekniikasta ja myynnistä kiinnostuneelle alalle tulijalle.

Espoon Mikkelän uusi myymälä ja sen tuotevalikoima on yksi Onnisen suurimmista, joten sinulla on oiva mahdollisuus kasvattaa alan osaamistasi, ja päästä myös hyödyntämään jo karttunut kokemus. Pääset mukaan kehittämään myymälää ja sen toimintoja alusta alkaen. Opit monipuolisesti teknisestä tukkukaupasta: rakentamisesta, talotekniikasta ja myynnistä, mutta siistissä sisätyöympäristössä. Käytössäsi ovat Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Meillä on tarjolla monipuolisesti erilaisia tehtäviä sekä kokeneemmille alan osaajille, että uusille kyvyille. Myynnistä ja alasta kiinnostunut tekijä koulutetaan tehtävään, ja pääset harjoittelemaan sekä perehtymään huolellisesti.

Haemme kassamyyjiä sekä vakituiseen kokoaikaiseen että määräaikaiseen osa-aikaiseen (30h/vko) työsuhteeseen.

Kassamyyjän tehtävässä:
• tärkeintä on iloinen asenteesi asiakaspalvelijana – tässä tehtävässä asiakaspalvelun onnistuminen mitataan
• vastaat koko kassa-alueesta ja sen kampanjatuotteista
• osallistut säännöllisesti myös oman vastuualueen hoitoon ja autat tuotteiden hyllytyksessä

Olet osaltasi mukana toteuttamassa niin asumisen pienurakoita kuin Suomen suurimpia infra- ja rakennushankkeita ja näin turvaamassa suomalaisen yhteiskunnan toimintaa ja mahdollistamassa suomalaisille parempaa ja kestävämpää asuinympäristöä.

Jos sinulta löytyy paloa loistavaan asiakaspalveluun, otat vastuuta myymälän arkisten askareiden sujuvuudesta, arvostat työkavereitasi ja mukavaa yhteishenkeä – olet mitä etsimme!

Myymälä on auki arkisin 6.30 – 18.00, ja työvuorot ajoittuvat myymälän auetessa klo 5.00– 18.00 väliselle ajalle.

Uusi myymälä aukeaa asiakkaille vuoden 2023 alkupuolella, mutta tehtävän aloitus on kuitenkin jo aikaisemmin syksyn 2022 aikana. Sinut perehdytetään kattavasti tehtävään ja aikaisemmasta kokemuksestasi riippuen sinulla voi olla mahdollisuus päästä rakentamaan uutta myymälää ennen sen avautumista.

Tulevan tiimin esihenkilönä toimin minä, Maarit Hirvonen. Esihenkilönä olen reilu ja osallistava.
Odotan sinulta positiivista asennetta työhön – yhdessä onnistumme tiiminä!
Kerron mielelläni lisää tulevasta myymälästä ja tehtävistä myös puhelimitse 040 518 2166.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään perjantaihin 23.9.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi hyvissä ajoin tulemaan!

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

Onninen vaikuttavuus

Onninen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Onninen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Onninen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Onninen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti