Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Suositellut työpaikat

Farmaseutti

Tuotamme HUS Apteekissa laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon ja kliinisen farmasian palveluja asiakkaidemme ja potilaiden parhaaksi. Toteutamme palvelut ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti yhteistyössä erikoissairaanhoidon kliinisten hoitoyksiköiden, perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

HUS Apteekki on Suomen suurin sairaala-apteekki ja palveluksessamme on yli 400 lääkealan ammattilaista. Tahdomme olla lääkitysturvallisuuden edelläkävijä kaikissa kohtaamisissa, ja tehtävänämme on tuottaa parasta palvelua potilaan parhaaksi. HUS Apteekissa teet merkityksellistä työtä potilas- ja lääkitysturvallisuuden varmistamiseksi moniammatillisessa työympäristössä.

 HUS Apteekki hakee farmaseuttia HUS Apteekin Jorvin toimipisteen Koneelliseen annosjakelupalveluun. Farmaseuttina työtehtäviisi kuuluvat potilaiden lääkityslistojen läpikäynti, kliininen kaksoistarkistus ja annospussien lopputarkastus. Toimit osana Koneellisen annosjakelupalvelun tiimiä ja olet yhteydessä hoitoyksiköihin tarpeen mukaan.

Saat suuren sairaala-apteekin tuen työsi tekemiseen, perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden hyödyntää farmaseuttista ammattitaitoasi ja edistää lääkitysturvallisuutta.

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, aktiivista työotetta, huolellisuutta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen.
Työsuhde alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen.

Palkkaus on yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukainen. Työaikamuoto on liukuva yleistyöaika (työaika 7h 39min + ruokatauko 30min). Vuosilomakertymä määräytyy virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan (enimmillään 38 päivää / vuosi).
Työssäoloaika on pääsääntöisesti klo 7.00 - 17.30 välillä.

Jos kaipaat uusia haasteita kehitysmyönteisessä tiimissä, hae meille HUS Apteekkiin!

Laillistettu farmaseutti
Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

WWW-osoite: http://www.hus.fi
Yhteystiedot: Proviisori Helinä Minkkinen, p. 040 621 7110, tuotantopäällikkö Sirpa Nieminen, p. 040 827 4919
Työpaikan osoite: 02740 ESPOO
Palkkaus: KVTES:in mukainen
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 28.05.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 14.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Farmaseutti

HUS
Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus