Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Feedback Manager K-ryhmään

Onko intohimonasi asiakaspalautteen analysointi ja sillä kehittäminen? Oletko luonteeltasi utelias tekijätyyppi, joka nauttii havaintojen ja insightien tuottamisesta? Me K-ryhmässä vastaanotamme vuosittain yli kaksi miljoonaa asiakaspalautetta ja etsimme joukkoomme Feedback Manageria, joka taitaa palautteella johtamisen sekä asiakastyytyväisyyden mittarit.

Visionamme K-Ruokakaupoissa on saavuttaa henkilökohtaisin ja arvostetuin asiakaskokemus ja tulet työskentelemään niin K-Marketille, K-Supermarketille, K-Citymarketille kuin Neste K -ketjulle. Siksi tässä positiossa sinulla tulee olla monialaista kokemusta asiakaspalautteella johtamisesta: Ymmärrät miten asiakaspalautteen antaminen tehdään asiakkaalle helpoksi, miten palautteeseen vastaaminen hoidetaan asiakaslähtöisesti ja ennen kaikkea sinulla on osaamista palautteen analysoinnista sekä palautteella kehittämisestä. Lisäksi sinulla on syväosaamista asiakastyytyväisyyttä ja suositteluhalukkuutta mittaavista mittareista, kuten NPS ja CES.

Tulevassa tehtävässä olet osa päivittäistavarakaupan asiakasymmärryksestä vastaavaa tiimiä, mutta verkostomaisessa työympäristössä teet kuitenkin yhteistyötä yli toimialarajojen. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka osaa toimia myös matriisiorganisaatiossa, kauppiaskentässä sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta:
- Kaupallista korkeakoulututkintoa ja 5+ vuoden työkokemusta
- Kokemusta asiakaspalautteella kehittämisestä keskisuuressa tai suuressa B2C kuluttajaorganisaatiossa
- Asiakastyytyväisyyttä ja suositteluhalukkuutta mittaavien mittareiden syväosaamista, esim. NPS ja CES
- Osaamista teksti-, ääni- tai kuvamuotoisen asiakaspalautteen louhinnasta
- Kokemusta asiakastyytyväisyyteen ja asiakaspalautteiden mittaamiseen soveltuvien KPI-mittaristojen rakentamisesta
- Sosiaalisen median analytiikan analysointiosaamista sekä siihen liittyvien työkalujen tuntemusta
- Kykyä innostaa ihmisiä sekä koordinoida ja aikatauluttaa työtä verkostomaisessa sekä nopeatempoisessa ympäristössä

Lisäksi katsomme eduksi:
- Kokemusta ketterästä kehityksestä
- Kokemusta matriisiorganisaatiossa toimimisesta

Tarjoamme sinulle:
• Asiakaslähtöisen ja tiedolla ohjatun kehittämisen näköalapaikan
• Asiakasymmärrykseen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen intohimoisesti suhtautuvan työympäristön tuen
• Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
• Konsernin laajan tuen

K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on monipuolista tietoa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta. Asiakaslähtöisesti ajattelevalle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa osaamistaan ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Insight, Brand & Content Manager Heidi Jungar 30.6.2021 klo 9-11, puh 0405358524. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.8.2021 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Feedback Manager K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus