Skip to main content

Festarityöntekijöitä

Festarityöntekijöitä

Haemme asiakasyrityksellemme festarityöntekijöitä!

Kaustinen Folk Music Festival tuo heinäkuuhun elämää ja tunnelmaa! Nyt kyseisen tapahtuman ajalle etsimme tekijöitä hotellille sekä campingalueelle. Työnkuva tulee olemaan laaja, mutta pääsääntöisesti siivous- sekä ravintolapuolen työtehtäviä.

Festareiden aikaan talo on täynnä ja tekemistä riittää, joten toivomme hakijalta itseohjautuvaa työskentelyasennetta, stressinhallintakykyä sekä tehokasta työskentelytapaa. Saat tehtävään perehdytyksen, mutta sen jälkeen, tulet huolehtimaan omasta työtehtävästäsi itsenäisesti. Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja jos näet että työkaverilla on kiire ja tilanne päällä, tartut toimeen ja olet myös muille avuksi.

Töitä tullaan viikon aikana tekemään paljon, joten toivomme, että olet myös joustava työaikojen suhteen. Työssä vaaditaan asiakaspalvelutaitoja ja iloista asennetta.

Hae paikkaa heti, sillä haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana. Tehtävään valitaan sopivimmat henkilöt heti heidän löydyttyä joten toimi ripeästi!

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja horecan suurimmat toimijat. Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Täytä profiilisi huolella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Festarityöntekijöitä

69600 Kaustinen
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja