Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Field Service Engineer

GEA on yksi suurimmista elintarvikkeiden jalostusteknologian sekä monien muiden toimialojen toimittajista. Globaali konserni keskittyy kehittyneiden tuotantoprosessien teknologiaan, komponentteihin ja kestäviin ratkaisuihin loppukäyttäjämarkkinoilla.

Nyt etsimme sinua Field Service Engineer

Työn kuvaus

Työtehtäviisi huoltoinsinöörinä kuuluu kenttäpalvelut sekä ydintuotteisiimme kuten dekanttereihin, separaattoreihin ja homogenisaattoreihin liittyvät tukitehtävät. Ratkot vikatilanteita niin asiakkaiden luona kuin etänäkin yhteistyössä palvelumyynnin ja ulkomailla sijaitsevan teknisen tuen kanssa.

Suunnittelet, varaat ja toteutat määräaikaishuoltoja. Toimit ydintuotteidemme teknisenä tukena asiakkaille tiiviissä kontaktissa teknisen tuen toisen tason ja paikallisen huoltomyynnin kanssa. Hoidat hätätilanteisiin liittyvät puhelut sekä asiakaspaikoilla että etänä. Olet vastuussa koneiden asennuksista ja käyttöönotoista.

Järjestät asiakkaille koulutuksia ja osallistut erilaisiin kampanjoihin ja olet aloitteellinen huolto- ja varaosaliiketoiminnan kasvattamiseksi. Edistät korjaus-, vaihto- ja palvelusopimuksia yhteistyössä huoltomyynnin kanssa. Tuet uusien laitteiden myyntiä myyntiprojekteissa ja vastaat huolto-, turvallisuus- ja vianetsintäraporteista. Toimit tiiviissä yhteistyössä Pohjoismaisen After Sales & Service -tiimin kanssa.

Pääset osallistumaan yrityksen tarjoamiin koulutuksiin ja kokouksiin paikallisesti ja eri toimipisteissä. Työssäsi sinulla on käytössä olemassa olevat liiketoimintatyökalut, kuten CRM, SAP, Workday ja Flex.

Millaista taustaa odotamme sinulta?

Toivomme, että olet koulutustaustaltasi insinööri tai olet hankkinut asiaankuuluvaa teknistä kokemusta työsi saralta. Vakaa ymmärrys mekatroniikasta sekä separaattorien ja dekantterisentrifugien tai muiden automatisoitujen prosessilaitteiden käsittelystä auttaa sinua menestymään työssäsi.

Kokemus ydinliiketoiminnasta, palvelutoimintojen suunnittelusta ja aikatauluttamisesta sekä Siemens-ohjausyksiköiden ja etätyökalujen kanssa työskentelystä on sinulle hyödyksi työssäsi. Toivomme, että osaat myös lukea mekaanisia ja sähköisiä piirustuksia.

Minkälaista henkilöä haemme?

Haemme yhteistyötaitoista tiimipelaajaa, joka on valmis liikkuvaan työhön. Kenttäpalvelutyö edellyttää matkustusvalmiutta ja voit olla arkena useammankin päivän tien päällä - myös yön yli kestävät matkat ovat mahdollisia.

Etsimällämme henkilöllä on loistavat kommunikaatiotaidot sekä avoin, joustava ja motivoitunut työskentelytapa ja hän on aina valmis oppimaan uutta. Hyvä paineensietokyky ja kyky nopeaan havainnointiin asiakkaiden tarpeista ja toiveista ovat avainasemassa. Edellytämme sinulta hyvää suomen ja englannin kielitaitoa.

Jos tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta, niin mielellään kuulemme sinusta lisää! Lähetäthän työhakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 27.10.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Teemu Vuorinen 0400 610 041

Lisätietoja tehtävästä antaa: Teemu Vuorinen, teemu.vuorinen@adecco.fi

Field Service Engineer

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus