Skip to main content

Fileeraaja

Fileeraaja

Haemme asiakasyrityksellemme fileeraajia Kokkolaan.

Etsimme hyvällä asenteella varustettuja luotettavia työntekijöitä, jotka ovat valmiita fyysiseen työhön. Työtehtävässä vaaditaan käden taitoja ja kykyä käsitellä veistä. Työhön perehdytetään, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämättömyys, vaan asenne ratkaisee!

Työtuntien määrä viikossa voi vaihdella aina tuotannon vaihteluiden mukaan. Työt alkavat syyskuun aikana ja töitä on tarjolla n. 5-6 kk mahdollisesti pidempään.

Me Boltilla tarjoamme vähintään TESin mukaisen palkan, mahdollisuuden tienata lisää bonusjärjestelmän kautta sekä kätevän mobiilisovelluksen, jonka kautta työsuhteeseen liittyvät asiat sekä tuntien kirjaus on vaivatonta ja nopeaa!

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Fileeraaja

Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus