Skip to main content

Financial Account Manager, Intertrust Finland

Suomessa meitä intertrustilaisia on yhdeksäntoista henkilöä ja kasvumme myötä voimmekin toivottaa uusia osaajia tervetulleiksi, sillä etsimme Helsinkiin uusia Financial Account Managereita liittymään osaksi Corporate Services - tiimiämme. Mainittakoon heti alkuun, että Helsingin toimistoltamme löytyy tutkitusti koko organisaatiomme tyytyväisimmät työntekijät! 

Roolissasi olet osana Pohjoismaista taloushallintopalveluiden tiimiä, joka on ensisijaisesti keskittynyt Pohjoismaissa sijaitsevien kansainvälisen rahaston omistamien kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden taloushallinnon kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Työtehtäviin sisältyy varsinaisten taloushallinnon tehtävien lisäksi päivittäistä yhteydenpitoa asiakkaan yhteyshenkilöiden sekä muiden Intertrustin osaajien kanssa. Taloushallinnon osaamisen lisäksi olennaista on siten hyvät kommunikointi- ja projektinhallintataidot.   Etsimmekin siis kyvykästä kommunikoijaa, joka viihtyy parhaiten dynaamisessa työympäristössä ja tarttuu innolla tarjottuihin haasteisiin. 

Haluamme tiimimme henkilöitä, joilla on kyky ja halu oppia uutta ja kehittyä kanssamme. Työllesi saat täyden tuen niin esihenkilöltäsi kuin kollegoiltasi. Pidämme huolta työntekijöistämme: opastamme, ohjaamme ja koulutamme.    

Tehtäväsi:

 • Prosessien koordinointi, varmistaen, että kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpidot ovat määräysten mukaisia ja raportointi ajallaan tehty
 • Paikallisten standardien (GAAP) mukainen kirjanpito ja tilinpäätökset
 • Raportointi asiakkaalle IFRS-muodossa
 • Kolmannen osapuolen kirjanpidon varmistaminen
 • Yhteydenpito kiinteistön hoitajaan
 • Kiinteistöprojektien seuranta, aktivoinnit ja poistot
 • Ostolaskujen käsittely ja maksuunpano
 • Arvonlisä- ja kiinteistöverojen hoito

Odotuksemme sinulta:

 • Soveltuvan taloushallinnon tutkinnon lisäksi sinulla on vähintään noin kolme vuotta kokemusta taloushallinnon työtehtävistä
 • Sujuvaa kommunikointia niin suomen kuin englannin kielellä
 • Arvostat tarkkuutta ja huolellisuutta ja se näkyy työnjäljessäsi. Järjestelmällisyys ja kyky priorisoida ovat myös luonnollinen osa työskentelytyyliäsi.

Eduksesi katsomme:

 • Kokemus kiinteistöyhtiöistä ja/tai raportoinnista pääomasijoitusyhtiölle 
 • IFRS-raportoinnin tuntemus
 • Yardi-ohjelmiston tuntemus
 • Muu ohjelmisto-osaaminen, esimerkiksi Visma Business, Oracle, SAP

Mitä tarjoamme:

 • Tärkeän roolin kansainvälisessä, dynaamisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössä, jossa sinullakin on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme erinomaisia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen, puhumattakaan mahdollisuuksista urakehitykseen niin paikallisella kuin kansainvälisellä tasolla. 
 • Ison yhtiön kilpailukykyiset työsuhde-edut ja palkkauksen, joka on osaamistasi vastaavalla tasolla. 
 • Mahdollisuuden työskennellä niin etänä kuin toimistolla, saat joustavasti sovittaa yhteen työtä- ja vapaa-aikaa. Toimistomme on kuitenkin vetänyt ihmisiä puoleensa, sillä porukassamme vallitsee loistava yhteishenki ja teemmekin mielellämme asioita yhdessä.  

Haluaisimme nyt kuulla sinusta! Rekrytointia Intertrust Finlandin kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Elina Liikka Puh. 040 1612474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi. Puhelintiedustelut ti-ke klo 13–15.

Pyydämme lähettämään ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen Rekrytointitallin rekrytointijärjestelmän kautta.

Katso videolta lisää kansainvälisten kollegoidesi ajatuksia Intertrustilla työskentelystä. Tervetuloa mukaan!


Intertrust Finland on osa maailmanlaajuista Intertrust Group - konsernia, jonka yli 4 000 työntekijää tarjoavat muun muassa taloushallinnon palveluita ja tätä tukevia juridisia palveluita yrityksille, rahastoille ja muille sijoittajille. Konsernimme toimii yli kolmessakymmenessä maassa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Aasian ja Tyynenmeren alueella sekä Lähi-Idässä. Suomen Intertrustin tyypillinen asiakas on ulkomainen yritys, joka haluaa aloittaa Suomessa liiketoiminnan tai jolla on Suomessa holding-yhtiö. Autamme niin yrityksen perustamisessa kuin myös päivittäisessä liiketoiminnassakin. Ennen muuta meidät tunnetaan korkeasta palvelun tasosta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Financial Account Manager, Intertrust Finland

Intertrust Finland
Helsinki
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 20.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti