Skip to main content

Financial Analyst - Gardner Denver Oy

Ingersoll Rand on johtava kansainvälinen paineilma- ja alipainetekniikan toimittaja. Laitevalmistajat ja loppukäyttäjät kaikkialla maailmassa luottavat meihin liiketoiminnassaan. Maailmanlaajuisen yhteistyön, vahvan asiakaskeskeisyyden ja laajan sovellustietämyksen ansiosta voimme tarjota luotettavia ja energiatehokkaita tuotteita, jotka soveltuvat lukemattomille tuotanto- ja prosessiteollisuuden aloille, mukaan lukien laivateollisuus, kaivosteollisuus, autoteollisuus, ympäristöhuolto, elintarvike- ja ruokateollisuus, muoviteollisuus ja sähköntuotanto.

Gardner Denver Oy on osa Ingersoll Rand-konsernia, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Vuoden 2020 alussa Ingersoll Rand yhdistyi Gardner Denver –konsernin kanssa, jonka jälkeen meillä on yhteensä yli 300 vuoden kokemus ja asiantuntemus. Meillä on yli 16 000 työntekijää yli 50 maassa.

Oletko sinä seuraava Gardner Denver Oy:n FINANCIAL ANALYST? Tampereen taloushallinnon tiimi hakee tuekseen uutta innokasta tekijää. Työsopimus on vakituinen ja solmitaan suoraan Gardner Denver Oy:n kanssa.

Vastuutehtäviisi kuuluvat esimerkiksi globaalin OEM & Marine liiketoimintalinjan myynti- ja kuluraportointi kuukausi-, viikko- ja vuositasolla. Tässä tärkeässä roolissa tuotat tietoa tukemaan johdon päätöksentekoa. Tehtävään kuuluu myös rutiininomaisia taloustehtäviä liittyen mm. palkkakirjauksiin ja veroihin.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielitaitoa
  • uralla eteenpäin pyrkivää asennetta
  • vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle vakituisen työn lisäksi paikan hyvässä työyhteisössä, jossa menestymistäsi tuetaan. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen ja työnantaja tukee sinua uratavoitteissasi. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Financial Analyst - Gardner Denver Oy

Pirkanmaa
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus