Skip to main content

Förbundsassistent

Natur och Miljö är en finländsk miljöorganisation som arbetar på svenska. Vi har i 50 år samlat natur- och miljöintresserade personer till en folkrörelse som tar ställning och påverkar beslut på lokal och nationell nivå. Vi är en del av den globala miljörörelsen med nära kontakter till nordiska syskonorganisationer, ger ut tidskriften Finlands Natur och driver fyra naturskolor.

Vi söker nu en ny förbundsassistent på deltid. Som förbundsassistent organiserar du medlems- och volontärarbetet inom organisationen och assisterar i miljöpolitiska ärenden. Du ger stöd till våra 20 lokalföreningar och hjälper nya grupper och enskilda personer att hitta sin roll i kampanjer och volontärsverksamheter. Du organiserar möten på regional och nationell nivå (bl.a. förbundsmöten).

Vi söker efter en positiv och energisk person som gillar att arbeta med människor och med stort intresse för naturen och miljöfrågorna. Du är bra på att koordinera flera parallella processer och att hitta lösningar på praktiska problem. Du är van att använda modern teknik och lär dig snabbt att navigera i nya program. Du har erfarenhet av kampanjarbete och tror på civilsamhällets roll inom miljöpolitiken. Du kan smidigt kommunicera med aktiva inom vår finska syskonorganisation.

Vi erbjuder i detta skede deltidsarbete (ca 50 % av full arbetstid). Du kan själv påverka hur arbetstiden fördelas på veckobasis och vi förhåller oss flexibelt till distansarbete. Din arbetspunkt är i första hand knuten till Natur och Miljös kontor i Helsingfors, alternativt möjligtvis någon av våra naturskolor. Arbetsförhållandet inleds i november eller enligt överenskommelse. I våra anställningar följer vi ramavtalet mellan Palta och ERTO.

Lämna in en fritt formulerad ansökan med cv, löneanspråk och referenser så fort som möjligt men senast den 28.10.2021 kl. 23.59. Vi genomför intervjuer redan under ansökningstiden. Ansökningar skickas per epost till rekrytering@naturochmiljo.fi. Frågor till verksamhetsledare Camilla Sederholm, 045 2370 0313.

WWW-osoite: http://www.naturochmiljo.fi
Yhteystiedot: verksamhetsledare Camilla Sederholm, 045 2370 0313
Työpaikan osoite: Annegatan 26, 00100 HELSINKI
Työ alkaa: november eller enligt överenskommelse
Työaika: osapäivätyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 28.10.2021 klo 23:59
Jätä hakemus: rekrytering@naturochmiljo.fi
Ilmoitus jätetty: 13.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11003649

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Förbundsassistent

Natur och Miljö rf
Helsinki
Maarianhamina
Turku
Vaasa
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 13.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus