Skip to main content

Förskoleundervisning/Lärare inom småbarnspedagogik, Håkansböle daghem

Vanda stad, Fostran och lärande, Småbarnspedagogik
Håkansböle daghem

Galoppbrinken 5, 01200 Vanda

Anställningsförhållandets längd: ordinarie 01.08.2022 - 


Vill du ta vara på en enastående möjlighet? 

Vårt lilla daghem med sammanlagt 33 barn startar inkommande hösttermin en liten förundervisningsgrupp och vi söker nu en lärare inom småbarnspedagogik som ivrigt vill ta ansvar för förundervisningen. Eftersom vi inte tidigare haft förundervisning på vårt dagis har vi inga färdiga schabloner för det och därför söker vi nu en som har genuint intresse att komma med och påverka och utveckla den pedagogiska verksamheten och lärmiljöerna. Förskolegruppen kommer att bestå av endast 7 barn och samarbetar tätt ihop med daghemmets 4-5 åringar utanför förundervisningstiderna.

Håkansböle daghem är ett av stadens fyra kommunala daghem. Alla daghem lyder under Fostran och lärande, svenskspråkig service men vi samarbetar tätt med den finskspråkiga småbarnspedagogiken.

Våra utrymmen är inte de modernaste men det sitter mycket fint i de gamla väggarna. Därtill har vi en nyrenoverad gård och naturen väntar utanför staketet. Vi har en fin stämning, vi hjälper och stöttar varandra vilket har bidragit till en högklassig pedagogik som alltid utgår från barnens behov och intressen. 

Vill du ta vara på tillfället, bli en av oss och ta del av vår fina arbetsgemenskap så vänta inte utan ta snabbt kontakt. Lön betalas enligt UKTA men passa på att fråga efter vårt rekryteringstillägg som gör jobbet ännu mer attraktivt!

Vanda stad erbjuder hela sin personal lagstadgade arbetshälsovårdstjänster och förmånssedlar till kollektivtrafikens biljetter. Staden stöder personalens fritid med mångsidiga motions-, kultur- och rekreationsmöjligheter. Personalen kan motionera till förmånliga priser i gym, simhallar samt i vuxeninstitutets- och idrottsservicens grupper. Biljetter till rabatterat pris erbjuds till teater, opera och bio. Fråga gärna mer om våra förmåner.

Staden har över 500 tjänstebostäder på olika håll i staden. Bostäderna uthyrs i första hand till stadens nya anställda.

I Vanda vågar vi göra saker på ett nytt sätt. I Vanda har du omfattande möjligheter att utveckla verksamheten och ditt eget kunnande. Vanda stad erbjuder goda utbildningsmöjligheter och de mångsidiga nätverken fungerar som ett stöd för dig i din professionella roll.


Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Lärare i småbarnspedagogik (Behörighet som lärare inom småbarnspedagogik enligt lagen om småbarnspedagogik) Behörighet som förskollärare.

Utöver behörighetsvillkoren förutsätter vi: en hög nivå på språkkunskaper i svenska

Som merit räknar vi: Tidigare erfarenhet av förundervisning

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för undervisningspersonal (UKTA).

Lönesättning: UKTA

Tillstånd som krävs: Den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur brottsregistret.  Före utnämningen ska ett godtagbart intyg över hälsotillståndet från företagshälsovården uppvisas. Vi kontrollerar att personer som utses till att arbeta med vård av barn under skolåldern lämnat en utredning om eventuell förekomst av tuberkulos i andningsorganen (lagen om smittsamma sjukdomar § 55)

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 6 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: arbetsavtalsförhållande

Arbetstid: 38 h 15 min/vecka 


Kontaktinformation:

Daghemsföreståndare

Fagerström Susanna

050 3124823

[email protected]


Anträffbar 23.5.2022 kl. 9-13


Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Videointervju kan användas i rekryteringsprocessen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Förskoleundervisning/Lärare inom småbarnspedagogik, Håkansböle daghem

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 25.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti