Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Front desk-työntekijä joulusesonki, Snowman World

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna, ravintoloiden paikalliset herkut ja Snowman worldin talviaktiviteetit jäärakennelmien ympäröimänä eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://snowmanworld.fi/fi/ 

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii Napapiirillä sijiatsevaan Snowman Worldiin Front Desk-työntekijöitä joulusesonkiin!

Tässä työtehtävässä tehtävänä on myydä lippuja Snowman Worldiin sekä opastaa ja kertoa alueesta yleisesti asiakkaille sekä tarkastaa lippuja. Vuorosta riippuen tehtäviin saattaa kuulua myös kassan tilittäminen sekä kuljetusten järjestäminen.

Tehtävässä edellytetään iloista ja oma-aloitteista työotetta, suomen ja englannin kielien hallintaa sekä toimeentarttuvaa asennetta työntekoon. Aiempaa kokemusta tärkeämpi on halusi oppia uutta ja vastata omalla panoksellasi asiakkaan unohtumattomasta elämyksestä Snowman Worldin asiakkaana!

Kokoaikainen työ alkaa 5.12.2022 ja päättyy joulusesongin päätyttyä 6.1.2023. Työvuoroja on tarjolla arkena ja viikonloppuna n.klo 9:30-15 tai 14-21 välillä. Myös osa-aikaisempi työ on mahdollinen.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy tarvittaessa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; [email protected]

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi "Hae työpaikkaa" linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Front desk-työntekijä joulusesonki, Snowman World

Lappi
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti