Skip to main content

Front end / Full stack-kehittäjä / Systems, Tampere

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset! 

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme Patria Systemsille Safety and Security Solutions -tuoteryhmään turvallisuusviranomaisprojektitiimiin jäseneksi FRONT END / FULL STACK -KEHITTÄJÄÄ.

Tiimissä pääset oppimaan guruilta! 

Tässä roolissa lähdet liikkeelle operatiivisesta työstä järjestelmässä, joka on toteutettu moderneilla työkaluilla selainpohjaisella käyttöliittymällä ja mikropalvelupohjaisella backendillä. Työ edellyttää hyvää perusymmärrystä ohjelmistotekniikan peruskäsitteistä. Pääset tekemään pitkäjaksoisissa hankkeissa Scrum-tiimin jäsenenä softakehityksen eri osa-alueita kuten määrittelyä, tarkempaa suunnittelua, koodausta ja testausta. Osaamisesi kehittyessä pääset halutessasi vaikuttamaan myös teknologiavalintoihin ja arkkitehtuuriin - lisäksi olemme juuri suunnittelemassa teknologiapinon päivitystä, jonka tekemiseen pääset mukaan!

 Haemme tehtävään henkilöä, jolla on

  • ymmärrys ohjelmistotekniikan perusteista
  • peruskoodaustaidot ohjelmien kirjoittamisesta
  • opintojen tai työn kautta hankittua kokemusta moderneista selainpohjaisista käyttöliittymäteknologioista (JavaScript/TypeScript, Vue, Angular, Kotlin)
  • halua kehittyä jatkuvasti ja kyky omaksua uutta
  • halu tehtäviin, joilla on laajempi merkitys ja joissa voit edesauttaa yhteiskunnan turvallisuutta
  • positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne
  • sujuva suomenkielentaito ja vähintään rallienglanti

Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Kehitämme yhteiskuntamme turvallisuustoiminnan kannalta kriittisiä johtamisjärjestelmiä viranomaiskäyttöön. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

Kuinka edetä?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta listasta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Hatanpään valtatie 30, Tampere. Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi vielä tehdä etänä. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh. 044 588 6109.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.9.2021 mennessä. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun löydämme etsimämme.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuus­selvitys.

Front end / Full stack-kehittäjä / Systems, Tampere

Tampere
Vakituinen

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
534,1 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus