Skip to main content

Front-End kehittäjä

Etsimme nyt tuotekehitykseen Front-End kehittäjää (Software Engineer).

Mitä pääsisit meillä tekemään?

Ohjelmointitarpeemme ovat vaihtelevia ja liittyvät usein asiakkaidemme tuotteiden kehitykseen tai vaihtoehtoisesti meidän Windchill PLM tai ThingWorx IoT -alustaan liittyvien sovellusten kehitykseen. Teet töitä tiiviissä yhteistyössä omien asiantuntijoidemme, kumppaneidemme sekä asiakkaidemme kanssa ja varmistat osaltasi lopputuotteen laadukkuuden. Kasvavassa organisaatiossa saat mahdollisuuden luoda uutta ja olla mukana kehittämässä ohjelmistotiimin työtapoja.

Mitä toivoisimme sinulta?

Olet innostunut moderneista käyttöliittymäteknologioista ja olet opintojen tai työn kautta hankkinut kokemusta joistakin nykyaikaisista ohjelmointikielistä, kuten React, HTML, CSS, Javascript, Node.js. Suhtaudut ylpeydellä koodisi laatuun, sitä on helppo lukea, ylläpitää ja kehittää eteenpäin. Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta ja itseohjautuvuutta sekä halua oppia uusia asioita ja teknologioita. Toivomme, että motivaatiotasi ohjaa tyytyväinen asiakas ja pidät neuvotteluista asiakasyritysten päättävien henkilöiden kanssa. Pystyt toimimaan niin itsenäisesti kuin osana isompaa tuotekehitystiimiä ja kommunikoit sujuvasti sidosryhmien kanssa sekä suomeksi että englanniksi. Toimistomme sijaitsevat Turussa, Espoossa ja Tampereella ja voit valita vapaasti työskentelypaikkakuntasi.

Miksi kannattaisi tulla juuri meille töihin?

Creo Centerillä pääset osaksi innovatiivista porukkaa, jossa työhön suhtaudutaan kunnianhimoisesti, mutta kuitenkin rennolla otteella! Avoimessa työkulttuurissamme työntekijöiden ideoita kuunnellaan aktiivisesti sekä työn että muiden yhteisten aktiviteettien osalta. Ymmärrämme, että henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara ja haluammekin, että työntekijämme voivat hyvin sekä töissä että työn ulkopuolella. Joustavilla etätyö- ja työaikaratkaisulla pyrimmekin helpottamaan henkilöstömme työn ja vapaa-ajan yhdistämistä ja työsuhde-etuina tarjoamme lounasedun, puhelinedun, työmatkaedun, laajennetun työterveyshuollon Mehiläisessä sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Panostamme myös työntekijöidemme osaamisen kehitykseen ja tuemmekin työssä onnistumistasi ajantasaisilla työvälineillä, ohjelmistoilla sekä koulutuksilla.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille Front-End kehittäjäksi?

Haethan tehtävää klikkaamalla hakulinkkiä ja jättämällä CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään torstaina 30.6.2022 ja olemme sinuun yhteydessä. Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään

Jani Junnila, puh. 040 758 1367, jani.junnila@creocenter.fi

Creo Center yrityksenä

Creo Center on osaamista korostava, työntekijäkeskeinen muotoilu- ja tuotekehitystalo. Toimitamme tuotesuunnittelun laaja-alaisena kokonaisuutena, erityisosaajapalveluna tai henkilökonsultaatioina. Vahvuutemme on monialainen osaajaryhmä, hyvällä sekoituksella vankkaa kokemusta ja nuoruuden intoa. Lisäksi olemme rakentaneet yhteistyökumppaniverkoston, joka täydentää palvelutoimituksen valmiiseen tuotteeseen saakka.

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme samalla intohimolla, huolehtien asiakkaan toiveista ja toimittaen kulloisenkin tuotekehitystarpeen, sovitusti ja vastuullisesti. Asiakkaamme arvostavat meissä erityisesti laajaa osaamispohjaa, joustavuutta, työn laadun tasoa sekä toimitusvarmuutta. Pyrkimyksemme on aina löytää ratkaisu asiakkaamme ongelmaan, kaikissa tilanteissa!

Perustettu 2009

Työkaverit 100

Liikevaihto 8 M€

Front-End kehittäjä

Turku
Espoo
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus