Skip to main content

Frontend Architect

Haemme Helsinkiin Frontend Architectia Alman autoilun digitaalisiin palveluihin.

Haluatko olla rakentamassa autoalalle täysin uutta myyntijärjestelmää ja hyödyntää niissä moderneja teknologioita?

Frontend Architectina

pääset kehittämään ja rakentamaan Alma Autoilun DMS-järjestelmiä (Dealer Management System). Autokauppa on digitaalisessa murroksessa ja tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana rakentamassa uutta myyntijärjestelmää alan johtavien toimijoiden kanssa!

ODOTAMME SINULTA:

  • Kokemusta verkkopalveluiden kehittämisestä ja suunnittelusta (esim. TypeScript, Angular) jatkuvan kehittämisen toimintatapoja hyödyntäen
  • Kokemusta ohjelmistojen kehittämisestä hyödyntäen AWS:n tarjoamia ratkaisuja
  • Viestit selkeästi niin suomeksi kuin englanniksi ja toimit luontevasti kumppaneiden kanssa
  • Haluat ymmärtää ja jakaa ymmärrystä
  • Sitouneisuutta pitkäjänteiseen kehittämiseen
  • Positiivista, rohkeaa ja eteenpäin vievää asennetta

TARJOAMME SINULLE:

  • Tehokkaan ja ammattitaitoisen tuotekehitysorganisaation kehitystiimeineen ja arkkariheimoineen
  • Vankan autoilun toimialan kokemuksen ja ymmärryksen tueksesi
  • Pienen organisaation hyvät puolet isossa, turvallisessa ja vakaassa yhtiössä
  • Mahdollisuuden jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen ja uusien teknologioiden hyödyntämiseen

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Tarjoamme Alma Autoilun kokonaisuudessa monipuolisia haasteita kokeneemmalle konkarille ja mahdollisuutta tehdä töitä viimeisimpien AWS-teknologien parissa ja sertifioitua AWS-osaajaksi. Tiesitkö, että meillä Almassa on Suomessa yli 100 kehittäjää? Kansainvälisesti meitä kehittäjiä on lähes 300. Tämä devaajayhteisö tuo tukea tekemiseen sekä antaa mahdollisuuksia urallasi kehittymiseen Almassa. Olemme ohjelmistotuotetalo - meillä ihmisten arvostus ei perustu laskutusasteeseen, vaan meille on tärkeää markkinoiden parhaiden verkkopalveluiden tuottaminen ja niiden jatkuva kehittäminen yhdessä huippuosaajiemme kanssa. Meiltä saat käyttöösi huipputyövälineet, joihin pystyt myös itse vaikuttamaan, kilpailukykyiset työsuhde-edut, erinomaiset etätyöskentelymahdollisuudet ja mahtavat työskentelytilat. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Alma-talolla avarissa liiketiloissa Helsingin ytimessä. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet oppia uutta niin töitä tekemällä kuin koulutuksissa ja konferensseissa.

Käy kurkkaamassa miksi Laurin mielestä kannattaa tulla Almalle töihin:

https://www.youtube.com/watch?v=LVaOCYX8zyU

Niin ja Lauri on nykyään meidän Alman asumisen palveluiden Lead Frontend Software Developer.

KIINNOSTUITKO?

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa välittömästi. Hakuaika päättyy viimeistään 9.5.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Rami Aaltonen, 050 438 0823 tai rami.aaltonen@almamedia.fi.

https://devaaja.almamedia.fi/ 

https://twitter.com/almadevelopers

#rohkeuskasvaa

#almaspirit

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Frontend Architect

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus