Skip to main content

Full Stack -ohjelmistokehittäjä

Etsimme työstään innostuvaa ja urallaan jo vauhtiin päässyttä ohjelmistokehittäjää tekemään merkityksellistä työtä isojen metsäalan asiakkaidemme laajoissa kehityshankkeissa.

Työ on käytännönläheistä ohjelmistokehitys- ja ohjelmistoarkkitehtuurityötä back end -painotuksella. Pääset osallistumaan myös käyttöliittymäsuunnitteluun ja tekniseen määrittelyyn. Tehtävässä vaaditaan sujuvan suomen lisäksi hyvää englannin osaamista.

Tässä tehtävässä pääset mukaan tiimiin, jossa on avoin työilmapiiri ja sopivassa suhteessa nuoruuden intoa sekä vankkaa kokemusta. Lisäksi sinulla on erinomaiset mahdollisuudet syventää ja laajentaa osaamistasi.

Tarjoamme vakituista työtä Mikkelin, Jyväskylän, Kouvolan tai Espoon toimistossamme. Voit tehdä työtä myös osittain etänä.

Olisi hienoa, jos sinulta löytyy kokemusta dev-mallissamme käyttämistämme teknologioista:

  • C#
  • .NET (WPF)
  • Webkoodaus (esim. Angular)

Eduksesi katsotaan osaaminen seuraavista:

  • Paikkatieto
  • ESRI:n tuotteet ja ohjelmistot (esim. ArcGis server, ArcGis Pro, ArcSde)
  • Oracle
  • Automaattitestauksen käytännöt ja työkalut (esim. TestComplete)
  • DevOps-työkalut (esim. Atlassian tuotteet)

Miksi Trimble Forestry?

Meillä pääset metsäalan softakehityksen ytimeen kasvavaan ja kehittyvään yritykseen. Lue lisää yrityksestämme: https://forestry.trimble.com/

Meillä on työkulttuuri, jossa työkaveria autetaan ja hyvää työsuoritusta arvostetaan. Teemme työmme määrätietoisesti ja tavoitteellisesti. Venymme tarvittaessa, mutta arvostamme myös vapaa-aikaa. Globaalisti toimiva ja menestyvä Trimble-konserni tarjoaa mahdollisuuksia kansainväliseen yhteistyöhön.

Kysy lisää!

Lisätietoja antaa tiiminvetäjä Petri Hulsi, p. 050 435 4187, petri.hulsi@trimble.com ja operatiivisesta toiminnasta vastaava Markku Virtanen, p. 0400 476 262, markku.virtanen@trimble.com.

Tule tiimiimme!  Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen HAKEMUSLOMAKKEELLA mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

#engineering

Full Stack -ohjelmistokehittäjä

Mikkeli
Kouvola
Jyväskylä
Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus