Skip to main content

Fullstack-kehittäjiä (Secure and Scalable Solutions)

Digialla haluamme rakentaa yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. Tämä tarkoittaa meille kaikkien digitalisaation kerrosten huomioimista, oli kyse sitten kaiken toiminnan perustana olevista järjestelmistä, älykkäistä tiedon kulun mahdollistavista integraatioista tai parhaan mahdollisen käyttökokemuksen mahdollistavasta palvelumuotoilusta.   

 Kehitämme ja innovoimme ratkaisuja, jotka tukevat yhteistyötä korkean turvallisuuden järjestelmien sisällä ja niiden välillä. Varmistamme, että asiakkaidemme ja heidän sidosryhmiensä toiminnan kannalta kriittiset ratkaisut ja palvelut toimivat myös poikkeustilanteissa ja on rakennettu kestämään kyberhyökkäykset. Käytössämme on auditoidut korkean turvallisuuden tuotantotilat ja tekemistämme ohjaa DevSecOps -ajattelumalli, jossa turvallisuus- ja varautumisnäkökulmat on viety osaksi päivittäistä työskentelyä alusta alkaen.   

Etsimme nyt asiakashankkeidemme ketteriin tiimeihin 

FULLSTACK-kehittäjiä. 

Rekrytoimme useita pidemmän kokemuksen omaavia ohjelmistokehittämisen ammattilaisia, joilla on IT-alan projektikokemuksen lisäksi sekä asennetta että kykyä muuntautua asiakastarpeisiimme tilanteen mukaan.  

Meillä pääset osaksi Digiaa ja työskentelemään eri asiakkuuksien, projektien ja liiketoimintojen lähes 1300 rautaisten ammattilaisen kanssa. 

Ratkaisumme perustuvat tuotteisiin, integraatioihin ja räätälöimiimme sovelluksiin sekä kolmansien osapuolten ohjelmistoihin. Ominaispiirteinä ratkaisuillemme on toimintavarmuus ja tietoturvallisuus. Tekemistämme leimaavat vankka ja monipuolinen osaaminen, laadukkaat toteutukset sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet.  

Työskentelemme projektiemme mukaan asiakkaidemme tiloissa, toimistoillamme Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Raumalla. Myös etänä työskentely on mahdollista projektitilanteen salliessa.  

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on It-alan projektikokemusta Javalla toteutetuista mikropalveluista, tietokannoista ja moderneista fronttitekniikoista. Kokemus pilvikehittämisestä on plussaa ja etua on myös, jos tunnet suurimman osan näistä: Spring-Boot, NodeJS, React tai Angular, mikropalveluarkkitehtuurit, DevOps, CI/CD-putket, kontitus, testausautomaatio ja Kubernetes.  

Menestymisen avaimet löydät tästä:   

  • ketterät menetelmät itseohjautuvuus hallussa  
  • tiimipelaajataidot 
  • asiakaslähtöisyys  
  • hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot  
  • vastuuntunto ja rohkeus kysyä ja kyseenalaistaa 
  • oppimisen nälkä ja kehittymisen halu  
  • viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti Suomen kielellä 
  • tietoturvaosaaminen ja haavoittuvuuksien paikkaaminen on plussaa 

Toimiminen tietoturvallisissa hankkeisissa edellyttää Suomen kansalaisuutta ja henkilöille tullaan teettämään asiakkaiden toimesta perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. Tehtävä saattaa edellyttää myös jonkin verran matkustamista. 

Tarjoamme näköalapaikan mielenkiintoisiin projekteihin ja pääsyn mukaan vaikkapa tärkeisiin kansallisiin asiakashankkeisiimme, joissa voit jättää kädenjäljen suomalaiseen arkeen. Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työskentelymalleja elämän eri vaiheissa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseksi, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat hyvä työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit.   

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ole koskaan valmis. Tarjoamme monipuolisia keinoja ammatilliseen kehittymiseen ja osaamisesi sertifiointiin. Voimme myös rakentaa monenlaisia polkuja urallesi, sillä asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.  

Hakuaika päättyy 7.12.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.   

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä meillä, vastaamme niihin mielellämme:   

Helsinki: Tiia Leskinen, p. 0400-270 475 tai sähköposti: tiia.leskinen(at)digia.com.  
Jyväskylä: Anssi Ylönen, p. 050-3843771 tai sähköposti: anssi.ylonen(at)digia.com  
Tampere: Jarno Teivas, p. 050-5724491 tai sähköposti: jarno.teivas(at)digia.com  

Fullstack-kehittäjiä (Secure and Scalable Solutions)

Helsinki
Jyväskylä
Tampere
Rauma
Kokopäiväinen, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 26.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus