Skip to main content

Fund Administrator

Vahvistamme Back Office & Monitoring -tiimiämme ja haemme nyt joukkoomme   

 

Fund Administratoria

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt CapManin Back Office & Monitoring -tiimiin uutta kykyä. Osana tiimiämme olet mukana rahastojemme raportoinnissa, kassanhallinnassa, kirjanpidon valvonnassa, veroasioissa sekä rahastojenmaksuliikenteen hoitamisessa. Tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen työkalujen ja prosessien kehittämiseen sekä rahasto- ja sijoitusdatan ylläpito ja käsittely. Sinulla voi olla jo jonkin verran aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet ehkä ottamassa ensimmäisiä askeleita urallasi. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Toivomme sinulla olevan:

• tutkinto kirjanpidosta, rahoituksesta, liiketoiminnasta tai vastaavasta;

• kokemusta kirjanpidosta ja kassanhallinnasta;

• erinomaiset taidot MS Office -työkaluista ja erityisesti Excelistä;

• järjestelmällinen ja tarkka työskentelytapa; ja

• erinomaiset tiimityötaidot, koska olet jatkuvasti yhteydessä CapManin eri liiketoimintaryhmien henkilöihin.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella alalla, loistavien kollegoiden kanssa pääkonttorissamme Helsingin sydämessä. Kulttuurillemme on ominaista korkea ammattitaito yhdistettynä matalaan hierarkiaan.

Tämä on tilaisuus olla osa kunnianhimoista pörssiyhtiötä ja saada kokemusta erilaisista vaihtoehtoisista sijoitusluokista ja rahastorakenteista. Meillä nautit kattavista henkilöstöeduistamme sekä joustavista työjärjestelyistä työ- ja yksityiselämän tasapainon ylläpitämiseksi.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää! Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseen mukaan CV:si sekä palkkatoivomuksesi. Huomioithan ett hakemuksen ja CVn voit jättää jättää suomenkielisinä. Tehtävä on määräaikainen päättyen maaliskuussa 2023. Lisätietoja tehtävästä antaa, Back Office Manager Juhani Lassila, keskiviikkona 13.10. klo 16-17 puh. +358 50 531 4620.                     

Fund Administrator

CapMan
Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu koulutustaso

Julkaistu 19.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus