Skip to main content

Fysioterapeutti, Espoon avofysioterapia

Tarjoamme laadukkaita perusterveydenhuollon palveluita kaikille espoolaisille terveyden edistämiseksi. Toimintamme on yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa, jonka tavoitteena on liikunta- ja toimintakyvyn parantuminen näyttöön perustuvan fysioterapian keinoin. Oikea-aikaisella fysioterapialla tuemme ennen kaikkea asiakkaan omia voimavaroja ja itsehoidon eri mahdollisuuksia. Avofysioterapia toimii neljässä toimipisteessä Leppävaaran, Tapiolan ja Espoonlahden terveysasemilla sekä Keski-Espoon uimahallilla. Avofysioterapia kuuluu avokuntoutuspalveluihin, joka vastaa espoolaisten avoterveydenhuollon kuntoutuspalveluista, vaativan kuntoutuksen suunnittelusta ja kehitysvammaisten kuntoutuksesta. Avokuntoutuspalvelut on monialainen ja moniammatillinen kuntoutusyksikkö, jossa eri ammattinimikkeitä on lähes 20.
Haemme avofysioterapiaan aktiivista fysioterapeuttia työskentelemään erityisesti kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa. Terapiaa toteutetaan sekä toimipisteessä että asiakkaiden omissa ympäristöissä. Tervetuloa kehittämään kehitysvammaisten asiakkaiden fysioterapiaa yhteistyössä monialaisen tiimin kanssa!

Työpaikan nimi: Espoon avokuntoutus, Pihatörmä 1C, 02240 Espoo

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Laillistettu fysioterapeutti

Tehtävässä edellytetään:
Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Työkokemusta tai täydentävää koulutusta kehitys- (tai vaikeavammaisten) asiakkaiden fysioterapiassa.
Joustavuutta sekä valmiutta työskennellä kaikissa toimipisteissämme.

Arvostamme kiinnostusta ja valmiutta työskennellä myös muiden avofysioterapian asiakasryhmien, kuten tule- ja neurologisten asiakkaiden kanssa. Pidämme myös arvossa hyvää kielitaitoa sekä innovatiivista työskentelyotetta ja kehittämismyönteisyyttä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Osastonhoitaja Maria Jordan, 0406393201
Työpaikan osoite: Pihatörmä 1 C, 02240 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2552,02€/kk
Työ alkaa: 1.2.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 27.01.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-54-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 14.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11159456

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti