Skip to main content

Fysioterapeutti, kesätyö, Kotikuntoutus

Haemme fysioterapeuttia kesäsijaisuuteen Kotikuntoutus fysioterapian yksikköön. Kotikuntoutuksen tavoitteena on tukea espoolaisten ikääntyneiden kotona selviytymistä ja edistää heidän toimintakykyään. Kotikuntoutuksessa työskentelee 8 fysioterapeuttia ja 2 toimintaterapeuttia.

Kotikuntoutus sijoittuu Espoon Vanhusten palvelujen Kotihoidon palvelualueelle. Mahdollistamme asiakkaillemme turvallisen ja joustavan siirtymisen sairaalasta kotiin, sekä edistämme toimintakykyisen ja mielekkään arjen toteutumista kuntoutuksen ja hoidon turvin.

Kotikuntoutuksen fysioterapian asiakkuuteen siirrytään sairaalan osastojakson jatkona tai seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestorin sekä kotihoidon pyynnöstä. Fysioterapeutin työ Kotikuntoutuksessa on monipuolista asiakkaan kotona tapahtuvaa toimintakyvyn arviointia ja tukemista, ohjausta ja neuvontaa sekä verkostotyötä. Fysioterapeutti toimii Kotikuntoutuksen kuntouttavalla arviointijaksolla moniammatillisen tiimin tukena ja osallistuu jakson suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä asiakkaan, sekä hoitajien kanssa. Työtehtäviin kuuluu kuntoutuksen toteuttaminen asiakkaan kotiympäristössä ja tarvittaessa jatkokuntoutuksen suunnittelu. Fysioterapeutti toimii lisäksi alueellisen kotihoidon tukena asiakkaan toimintakyvyn arvioinnissa ja kuntouttavan hoitotyön tukemisessa. Lisäksi fysioterapeutin tehtävänä on apuvälinetarpeen ja pienten kodin muutostöiden arviointi.

Kotikuntoutuksella on kaksi toimipistettä: Karaportti 5 02160 Espoo ja Piispantilankuja 6A, 02240 Espoo
Työn aloitus ja kesto on sovittavissa.
Tarjoamme kattavan viikon perehdyksen

Työpaikan nimi: Kotikuntoutus, sijainti Karakallio, Espoo ja Olari, Espoo

Työaika: : 114h 45min/ 3 viikkoa, arkityö

Sopimusala:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu fysioterapeutti tai fysioterapeuttiopiskelija, joka on suorittanut vähintään 140 opintopistettä

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja ajokorttia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme tiimipelaajia ja positiivista asennetta

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa: palveluvastaava Sini Foxell 043-8248891
Työpaikan osoite: Piispantilankuja 6A, 02240 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2552,02 €/kk
Työ alkaa: 1.6.2022-31.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 14.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-50-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 13.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11157475

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti