Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Fysioterapeutti Kuntoutus

Oletko kokenut erikoissairaanhoidon fysioterapeutti, jolla on myös kokemusta liikkumistaidon ohjaajan työstä?

Haemme HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan Sisätaudit ja kuntoutusyksikön Kuntoutuksen linjan Meilahden sairaalan fysioterapian avoinna olevaan toimeen fysioterapeuttia. Fysioterapeutti toimii pääasiassa Silmätautien kuntoutuspoliklinikalla.

Meilahden sairaalan fysioterapia tuottaa fysioterapiapalveluita useimmille HUSin Helsingin alueen sairaaloiden tulosyksiköistä ja erikoisaloista. Fysioterapeuttimme toimivat potilaslähtöisesti päivystyksissä, erilaisilla teho- ja tehovalvontaosastoilla, vuodeosastoilla, poliklinikoilla sekä kuntoutujien omassa toimintaympäristössä. Meitä on kokonaisuudessaan iso joukko – yhteensä 84 toimea ja olemme jakautuneet erilaisiin toiminnallisiin tiimeihin sekä useampaan toimipisteeseen. Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön sekä mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan moniammatillisessa työympäristössä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta fysioterapian perusosaamisen lisäksi kokemusta ja vahvaa osaamista erikoissairaanhoidon fysioterapiasta. Katsomme eduksi koulutuksen ja kokemuksen liikkumistaidonohjaajan työstä sekä kokemuksen yksikkömme vastuulla olevien erikoisalojen potilaiden fysioterapiasta. Lisäksi arvostamme osaamista lasten neurologiasta sekä tietoa ja kokemusta näkövammaisuudesta sekä toiminnallisen näönkäytön ohjaamisesta.

Arvostamme sitä, että olet hyvä tiimityöntekijä ja että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky tehdä moniammatillista yhteistyötä. Työssä onnistuaksesi tarvitset itsenäisen työotteen sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä ja kykyä toimia joustavasti muuttuvissa potilastilanteissa. Toivomme, että sinulla on valmiutta itsesi, työn ja työyhteisön kehittämiseen ja myös kokemusta fysioterapian kehittämisestä.

Haku päättyy 6.9.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu fysioterapeutti tai lääkintävoimistelija

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat: osastonhoitaja Katja Tinttunen p. 050 428 6120 tai ylihoitaja Markku Laitila p. 050 428 6417
 

Fysioterapeutti Kuntoutus

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus