Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Fyysikko Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede

Helsingin yliopistollisen sairaalan HUS Diagnostiikkakeskus on maamme suurin lääketieteellisiä kuvantamistutkimuksia ja laboratoriopalveluita tuottava organisaatio. Etsimme nyt innostunutta ja aloitekykyistä sairaalafyysikkoa Etelä-Karjalan keskussairaalan Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen yksikköömme. Yksikössä tehdään laajalla valikoimalla isotooppitutkimuksia ja -hoitoja sekä kliinisen fysiologian tutkimuksia. Yksikössä on SPECT-TT-laite, ja lisäksi tehdään PET-TT-tutkimuksia rekassa. KFI-fyysikkona tehtäviisi kuuluvat mm. säteilyturvallisuusvastaavana sekä -asiantuntijana toimiminen, tutkimuslaitteiden ongelmatilanteiden selvittely, hankintoihin osallistuminen sekä tutkimusmenetelmien ja niihin liittyvän laadunvalvonnan kehitystyö. Toimit osana Diagnostiikkakeskuksen kahdeksan KFI-fyysikon tiimiä. Lisäksi toimenkuvaasi voi kuulua myös pienimuotoisen teknisen tuen tarjoaminen kliinisen neurofysiologian tutkimuksiin yhteistössä ko. vastuualueen fyysikoiden kanssa.

Pätevyysvaatimuksena olevan sairaalafyysikkotutkinnon lisäksi toivomme sinulta kokemusta isotooppikuvantamisesta ja kliinisen fysiologian tutkimuksista sekä aloitteellisuuta ja sosiaalisia taitoja moniammatillisessa työyhteiseössä. Arvostamma joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Eduksi katsomme myös kokemuksen TT-kuvauksista. Työtehtävät sisältävät säteilytyötä.

Kyseessä on kokopäivätyö, jossa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.12.2021. 

Tilanteen mukaan voimme harkita myös sairaalafyysikko-opintojensa loppuvaiheessa olevan erikoistuvan fyysikon hakemuksen huomioimista. Tällöin vakanssi täytetään määräaikaisesti. 

Haku päättyy 20.10.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Sairaalafyysikon koulutus ja lisäksi nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanotamista toimittaa terveydentilastaan säteilyyn perehtyneen työterveyslääkärin (Säteilylaki 859/2018) todistus, joka sisältää arvion säteilytyöhön ja säteilyluokkaan A soveltuvuudesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ylifyysikko Outi Sipilä, p. +358 50 427 0807
Ylilääkäri Antti Loimaala, p. +358 50 427 1445  

Fyysikko Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede

HUS
Lappeenranta
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus