Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Geologi, Geotekniikka -yksikkö

Geologi toimii mm. asiantuntijana kaupungin kalliorakennushankkeissa sekä pohjavesiin liittyvissä kysymyksissä.

Geologin tehtävään kuuluvat kaupungin rekistereissä olevien maa- ja kallioperäaineistojen sekä rekisterien ylläpito- ja kehitystyöt. Geologi huolehtii kaupungin kalliorakennushankkeisiin liittyvistä rakennusgeologisista kalliokartoituksista sekä hankkeiden tarvitsemista kallioperätutkimuksista. Geologi huolehtii siitä, että tiedot Espoon kaupungin maanalaisista tiloista ja porakaivoista ovat ajan tasalla. Geologi antaa lausuntoja rakennusvalvonnalle maanalaisten tilojen (kuten länsi-metron) läheisyyteen porattavista kaivoista tai louhintatöistä.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkitekniikan keskus / Geotekniikka -yksikkö, Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Työaika: 36 h 15 min / viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää tietämystä maa-, kallioperä- ja pohjavesigeologiasta. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa

Arvostamme paikkatieto-ohjelmien käyttökokemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kokemusta geologisista ja geotekniikan toimialaan liittyvistä tutkimus- ja mittaustehtävistä, CAD-suunnitteluympäristön tuntemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Jouni Rautiainen, 050 345 6478, [email protected] ja geotekniikkapäällikkö Matti Kaurila, 050 572 7614, [email protected].
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3598,15 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-142-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11538503

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti