Skip to main content

Geotekniikka, projektipäällikkö / suunnittelija

Haemme geoteknikkoa Kuopioon Infrapalveluihin talo-, teollisuus- ja infrahankkeiden pohjarakennesuunnittelutehtäviin. Toimenkuva kattaa lisäksi mm. perustamistapaselvityksien laatimista, kaivantojen suunnittelua ja siltarakenteiden geotekniikan määrittelyä.

Infrapalvelumme tarjoaa monipuolisia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia suunnittelukohteita. Haemme nyt alan kokeneita osaajia projektipääliköksi sekä jo uransa alkumetrit ottaneita geosuunnittelijoita monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin. Tarkempi tehtävänkuva muotoutuu oman osaamisen, kokemuksen, kiinnostuksen ja mahdollisen erikoistumisalan mukaan.

Odotamme sinulta:

  • alan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta
  • kokemusta geoteknisestä suunnittelusta sekä suunnittelu-/laskentaohjelmista
  • sujuvaa suomenkielen sekä hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa

Olet huolellinen, vastuunkantokykyinen ja erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien tuntemusta ja osaamista sekä aktiivista otetta suunnittelujärjestelmien hyödyntämiseen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle tehtävää, jossa voit toimia sekä lokaalisti että globaalisti, tukenasi 16 000 kollegaa eri aloilta ympäri maailman. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden syventää osaamistasi omalla sektorillasi sekä laajentaa osaamistasi uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus – vapaus kehittyä ja kehittää, sekä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat osastopäällikkö Kati Korhonen 040 551 4784, kati.korhonen@afry.com ja toimialuejohtaja Eero Karjalainen 040-558 8285, eero.karjalainen@afry.com.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.10.2021 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Työsuhde-edut AFRYllä

Kaikkia AFRY:läisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRY:läistä suojaa tapaturmavakuutus. Mikäli AFRYläisen lapsi sairastuu, on työntekijällä oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä.

Vastuullisuus AFRYllä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme täältä.

Geotekniikka, projektipäällikkö / suunnittelija

Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus