Skip to main content

Geriatrian erikoislääkäri

Geriatriksi Kymenlaaksoon

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti. Keskussairaala sijaitsee Kotkassa.

Geriatrian poliklinikalla työskentelee kaksi geriatria eteläisellä (Kotka, Hamina, Virolahti, Miehikkälä), sekä kaksi geriatria pohjoisella poliklinikalla (Kouvola). Lisäksi meillä työskentelee ylilääkäri ja erikoistuva lääkäri. Työyhteisöön kuuluvat myös kolme sairaanhoitajaa molemmilla poliklinikoilla, kuusi muistikoordinaattoria ja kaksi palvelusihteeriä. Meillä on geriatrian koulutusoikeudet Helsingin ja Itä-Suomen yliopistoihin.

Haemme työyhteisöömme Ratamokeskukseen, Kouvolaan geriatrian poliklinikalle geriatrian erikoislääkäriä. Työssä ei ole päivystysvelvollisuutta, mutta halutessaan voi päivystää. Päivystyskorvaus määräytyy oman paikallisen sopimuksen mukaan.

Työnkuvaan sisältyy muisti- ja geriatrisen poliklinikan vastaanottoa, konsultaatiopalvelua vuodeosastoille, päivystykseen, päivystysosastolle ja perusterveydenhuollon vastaanotoille.

Tarjoamme innostuneen, lämminhenkisen työyhteisön sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Uusi sairaala tarjoaa modernit työskentelyolosuhteet. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukainen. Hakuaika: 4.5.–5.6.2022

Lisätietoja:

Geriatriylilääkäri Sari Mäkelä 040 483 2065 sari.makela@kymsote.fi

Vastuuylilääkäri medisiiniset erikoisalat Mika Huuskonen 044 223 1932 mika.huuskonen@kymsote.fi

kymsote.fi/ura-kymsotessa

Kymsote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut 160 000 kymenlaaksolaiselle. Olemme Kymen-laakson suurin työnantaja. Meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö. #paremminvointiseutu

Geriatrian erikoislääkäri

Kymsote
Kouvola
Vakituinen

Julkaistu 12.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja