Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Go On franchising-yrittäjä/Yksikönjohtaja, Kokkola

Go On Group on suomalainen ja voimakkaasti kasvava yhtiökokonaisuus, joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstöpalveluita sekä tiedolla johtamisen tutkimuspalveluita.

Go On Groupin palvelutarjontaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi- ja suorahakupalvelut, soveltuvuusarvioinnit, rekry- ja muutosturvakoulutukset, digitaaliset verkkoperehdytys- ja koulutusratkaisut sekä henkilöstö-, johtamis- ja asiakastutkimuspalvelut. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin.

Henkilöstöpalveluita tarjoamme kaikille toimialoille 24 toimipisteen voimin. Go Onin toimipisteissä työskentelee tällä hetkellä n. 70 ja henkilöstö- ja asiakastutkimuksiin erikoistuneessa Feelbackissä n. 50 toimihenkilöä. Vuonna 2021 Go On Groupin yhteenlaskettu liikevaihto oli n. 50M€. Go Onin kautta työllistyi eri toimialojen yritysten työtehtäviin yli 6000 työntekijää. Go On on volyymiltaan Suomen TOP 10 henkilöstöpalvelualan yhtiökokonaisuus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haemme kasvavaan joukkoomme uutta YRITTÄJÄÄ TAI YRITTÄJÄHENKISTÄ YKSIKÖNJOHTAJAA KOKKOLAAN, jolla on vahva halu menestyä kasvavalla henkilöstöpalvelualalla. Voit siis toimia joko yrittäjänä tai Go On ketjun omisteisen yksikön yksikönjohtajana.

Viimeisimmän 2021 yrittäjä- ja yksikönjohtajatyytyväisyyskyselyn tulosten perusteella yrittäjämme ja yksikönjohtajamme luottavat tulevaisuuteen Go On ketjussa. Yrittäjien mielestä Go On ketjussa on helppoa toimia, ja Go On yrittäjyys on vastannut odotuksia.

"Tässä pääsee kasvamaan ja kasvattamaan itseään ammatillisesti ja ketjussa on helppo toimia. Saa ohjausta ym. Pääsee aloittamaan ilman suurempaa pääomaa. Helppous ja vaivattomuus, kuitenkin haastetta löytyy."

"Mahdollisuudet onnistua on mielestäni hyvät. Jos haluaa yrittäjäksi, niin tämä on helppo tapa aloittaa."

"Kyllä suosittelen. Helppoa aloittaa yrittäjyys valmiissa konseptissa, kun suurin osa asioista on mietitty yrittäjän puolesta etukäteen!"

Mikä on ollut parasta Go On yrittäjyydessä?

"Saanut tuen jota tarvinnut, päässyt kehittämään itseään lisää. Vapaus tehdä ja kuitenkin ketjulla raamit jossa toimitaan.​ Olemme kehittyneet oikein hyvin ketjuna.​"

"Ei ole yksin, ketjun tuki sekä muut yrittäjät sekä matala kynnys asioiden kuin asioiden keskustelussa ja kehittäminen on yksi yhteinen päämäärä​."

Tarjoamme sinulle loistopaikan suomalaiseen henkilöstöpalvelualaan ja mahdollisuuden toimia itsenäisenä yrittäjänä tai yrittäjähenkisenä yksikönjohtajana toimivan konseptin alla. Onnistumista tukevat vahva ja kehittyvä palvelukonsepti, kattava alkuperehdytys käynnistämisvaiheessa, ketjun tuki yksikön koko elinkaaren ajan, monipuolinen koulutus sekä osaava henkilöstö. Meillä tekeminen on avainsana. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita henkilöstöpalvelualalla. Suuntaamme vahvasti eteenpäin ja panostamme voimakkaasti mm. tiedolla johtamisen toimintatapoihin sekä menetelmiin!

Oletko etsimämme vahvistus Go Onin joukkueeseen? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Janne Korhonen, +358 40 865 4886, [email protected] sekä liiketoiminta- ja henkilöstöjohtaja Sami Lehmus, [email protected], +358 40 044 1900. Hakemuksen voit jättää oheisen linkin kautta: http://go-on.likeit.fi/apply/113289440

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Go On franchising-yrittäjä/Yksikönjohtaja, Kokkola

Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti