Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Graafinen suunnittelija / Taittaja

PunaMusta on yritysnäkyvyyden ja painoalan ammattilainen, jonka osaamista ovat niin markkinoinnin digiportaalit kuin painotuotteet aina aikakaus- ja sanomalehtipainamisesta digiprinttiin, suurkuviin ja mainospainotuotteisiin. Toimintamme pohjalla on vastuullisuus ja ympäristö. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita ympäristöystävälliset, täysin hiilineutraalit painotuotteet. Meille on myönnetty Avainlippu merkkinä tuotteidemme ja palveluidemme kotimaisuudesta. PunaMusta Oy on osa PunaMusta Media -konsernia, joka kuuluu Laakkonen Yhtiöihin.

Haemme asiakkaallemme PunaMusta Oy:lle GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA / TAITTAJAA keikkatyöhön Joensuuhun.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakkaamme erilaisten julkaisujen suunnittelu- / taittotyöt printtiin ja verkkoon osaamisesi mukaan. Käsiteltäviä aineistoja ovat mm. 

- Kirjat, aikakausi- ja sanomalehdet, käyntikortit

- Reprotyöt (aineistojen korjailut ja painokuntoon laitto)

- Lehtimainokset, verkkobannerit

- Saavutettavat julkaisut

- Epub ja muut verkkolehdet

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, sosiaalista älykkyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä, halua oppia uutta ja projektien aikatauluissa pysymistä. Sinun tulisi hallita Adobe Creative Cloud-ohjelmista ainakin InDesign, Photoshop ja Illustrator -ohjelmien käyttö taittotöihin, niin printti- kuin verkkoaineistojenkin valmistuksen kannalta. Saatat myös tarvita työssäsi erilaisia aineistonhallintaan ja työnkulkuihin liittyviä ohjelmistoja. Painotöiden korjailua/tarkistusta varten Adoben Acrobatin ja sen lisäosan Pitstopin osaaminen on etu. Kaikki aikaisempi kokemus graafisen suunnittelijan / taittajan työstä katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua keikkaluonteiseen työhön. Työtä on viikoittain, vähintään 3 vuoroa, joskus enemmänkin. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä (klo 8-16). Palkka ja työehdot määräytyvät asiakkaallamme käytössä olevan media- ja painoalan työntekijöitä koskevan TES:n mukaisesti. 

Monipuolisten tehtävien ja vaihtelevien projektien lisäksi tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Go Onin työntekijänä pääset osaksi valtakunnallista henkilöstöetuohjelmaamme ja paikallinen toimistomme on aina valmis auttamaan sinua työnhakuun ja työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Haluatpa lisätienestejä opintojen oheen tai kartuttaa nykyistä tiliäsi lisätöillä, jätä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi järjestelmäosaamisestasi sekä käytettävyydestäsi keikkaluontoiseen työhön. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), [email protected]

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Graafinen suunnittelija / Taittaja

Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti