Skip to main content

Hae kesätyöntekijäksi hotelli- ja ravintola-alalle!

Vaikka ravintola-alan tilanne on nyt haastava uskomme tämän olevan vain väliaikaista jäätymistä ja pääsemme vielä aloittamaan kesärekrytoinnit valtavalla vauhdilla ja tekemään tulevasta kesästä kuuman!
Oletko sinä positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2022 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä, päästä mukaan huippujengiin ja saada monipuolista kokemusta hotelli- ja ravintola-alalta tulevaisuutta varten?

Hae Baronalle kesätöihin!

Työtehtävät

Täyden kympin kesäkokemus kokkina tai sädehtivänä saliapuna? Liikenneaseman loistokkainpana liikennemyymälätyöntekijänä? Supertarkkana siistijänä tai pirtsakkana pikaruokatyöntekijänä? Vai sopisiko sinulle parhaiten kesäinen tuulahdus tarjoilijana tai kesäleirin keittiöapulaisen työt? Haemme innokkaita tyyppejä ja tulevaisuuden tähtiosaajia hotelli- ja ravintola-alan monipuolisiin tehtäviin.

Mitä odotamme sinulta

Etsimme niin kokopäiväisiä tekijöitä kuin keikkatyöntekijöitäkin, eli tarjolla on joustavasti eri vaihtoehtoja! Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle!

Me Baronalla ajattelemme, että jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa huippuosaaja. Muutamat ominaisuudet kuitenkin saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Täysi-ikäisyys: ravintola-alan paikkoihin etsitään lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä
  • Reipas asenne: olethan can do -asenteella varustettu ja valmis tsemppihenkeen hektisinäkin päivinä!
  • Kielitaito: etsimme suomen kielen puhujia, joilta luonnistuu myös englanti. Ruotsin kieli katsotaan eduksi!

Ravintola-alan työtehtävissä vaaditaan hygieniapassia ja todistusta terveydentilasta – mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista.

Myös kulkeminen työhön kannattaa varmistaa, joten kerrothan mikäli sinulla on auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Halutessasi saat keikkailla kauttamme useissa upeissa eri ravintoloissa ympäri pääkaupunkiseutua. Noudatamme aina alalla voimassa olevaa työehtosopimusta.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2022 elämäsi paras!

Olemme hakijoihin yhteydessä helmikuun puolen välin jälkeen.

Hae paikkaa viimeistään 31.03.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: marika.soderman@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Hae kesätyöntekijäksi hotelli- ja ravintola-alalle!

Barona HoReCa
Oulu
90440 Kempele
90480 Hailuoto
91100 II
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus