Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Haemme keittiöapulaisia ja ruokapalvelutyöntekijöitä asiakasyrityksillemme

Haemme keittiöapulaisia ja ruokapalvelutyöntekijöitä asiakasyrityksillemme

Etsimme ammattitaitoisia ruokapalvelutyöntekijöitä ja keittiöapulaisia kouluihin ja päiväkoteihin sekä ala carte ja lounasravintoloihin. Työt voivat olla keikkaluontoisia tai pidempiaikaisia pestejä samassa asiakasyrityksessä.

Työt alkavat syksyn aikana mahdollisesti nopeallakin aikataululla ja jatkuvat ainakin syksyn ja alkutalven kiireiden ajan.

Toivomme, että sinulla on jonkin verran työkokemusta keittiön avustavista tehtävistä tai sinulla on alan koulutusta ja tiedät miten tiskikonetta ravintolassa käytetään.

Olet itsenäinen ja toimeen tarttuva, mutta toimit myös luontevasti osana tiimiä. Pidät fyysisestä työstä ja pystyt työskentelemään joustavasti vuorotyössä. Riittävä suomenkielentaito, jotta ymmärrät annetut ohjeet sekä hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat edellytys työllistymiselle.

Lisätietoja antaa Juha Wuorenrinne arkisin klo 9-15 välillä puh. 050 436 8841

Haku päättyy: 30.11.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Haemme keittiöapulaisia ja ruokapalvelutyöntekijöitä asiakasyrityksillemme

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus