Skip to main content

Haemme työntekijöitä LOUNGEIHIN Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

ja tule töihin Helsinki-Vantaan lentoasemalle uudistuneisiin loungeihin.

Ravintolatoimintamme kasvaessa ja monipuolistuessa etsimme lisää osaajia  n.30 hengen palvelutiimiimme, hae mukaan kansainväliseen ilmapiiriin!

Etsimme tiimiimme seuraavia huipputekijöitä:

KOKKI, vakituinen ja  osa-aikainen n. 30 tuntia / vko. Laadukas asiakaspalvelu,tuotetietoisuus ja omavalvonta kuuluvat keskeisiin tekemisiisi.Vuorossasi vastaat tuotteiden korkealuokkaisesta laadusta sekä tyylikkäästä esillelaitosta.  

ASTIAHUOLTAJA, vakituinen ja osa-aikainen n. 20 tuntia / viikko. Astiahuolto ja asiakaspalvelu kuuluvat keskeisiin tekemisiin. 

BAARITAITOINEN LOUNGETYÖNTEKIJÄ, vakituinen ja osa-aikainen n. 30 tuntia / vko. Laadukas asiakaspalvelu,tuotetietoisuus alkoholeista ja viineistä, tarjoilu ja vastaanottotyöskentely kuuluvat keskeisiin tekemisiin.Tässä tehtävässä ANNISKELUPASSI on pakollinen

LOUNGE VUOROPÄÄLLIKKÖ, vakituinen ja osa-aikainen 30 tuntia / vko.. Vuoropäällikkönä ohjaat vuorossasi tiimin työtä innokkaalla ja asiantuntevalla esimerkilläsi ja varmistat ainutlaatuisen palvelukokemuksen asiakkaillemme. Ohjauksessasi on tiimillä ja asiakkailla miellyttävä olla.Tehtävässäsi vastaat työvuorossasi asiakaspalvelun korkeasta tasosta ja vastaat tehtävässäsi suoraan ravintolapäällikölle. .Tässä tehtävässä ANNISKELUPASSI on pakollinen

Kaikissa tehtävissä vaaditaan näitä kielitaitoja:  englanti,suomi  ja muu kielitaito katsotaan eduksi.Kerrothan hakemuksessasi kielitaito osaamisesi meille.

Kolme korkeatasoista Business Loungea palvelee joka päivä aikaisesta aamusta iltamyöhään. Me kaikki sitoudumme huolehtimaan asiakkaistamme, aina kun he ovat vierainamme, parhaalla mahdollisella tavalla ja ennakoivalla otteella. Olemme rohkeasti aitoja hyvän ruuan ja asiakaspalvelun ammattilaisia.

Työvuorot ovat aamuvarhaisesta iltamyöhään ja loungemme palvelevat asiakkaita vuoden jokaisena päivänä.

Tehtävissä hygieniapassi ja TURVASELVITYS ovat pakollisia.

Työ alkaa marraskuussa 2021 ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi 3.10.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Heli Naskali p. 040 6341451, heli.naskali@compass-group.fi

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme – se tuo meidät yhteen.

 

 

Haemme työntekijöitä LOUNGEIHIN Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus