Skip to main content

Haemme työntekijöitä OODIIN ydinkeskustaan Helsinkiin

Luo kanssamme hetkiä, joilla on merkitys

Uudistamme toimintatapaamme ja tarvitsemme sen myötä Oodiin uusia reippaita työntekijöitä.Tarjolla mahtavia mahdollisuuksia esim. opiskelujen ohessa työskennellä maailman kauneimmassa  kirjastorakennuksessa upeassa Oodissa!

Tehtävään haettavilta henkilöiltä toivotaan kiinnostusta kahveista, mielellään barista-taitoja, tarjotaan mahdollisuutta tehdä töitä osa-, tai kokoaikaisesti kahvila-ravintolassamme, joka palvelee asiakkaita aamusta iltaan ja viikonloppuisinkin.

Osassa tehtäviä myös keittiötaitoa tarvitaan eli jos rakastat työskennellä myös keittiön puolella Oodi saattaisi olla uusi kotipesä myös sinulle.

Etsimme nyt näihin rooleihin tekijöitä:

Barista-kassatarjoilijaa

Vuoropäällikköä

Sinä pirteä asiakaspalvelija, jolla kahvilatyöskentely, asiakaspalvelu ja hymy ovat lähellä sydäntä, tulisitko meille töihin?

Helsingin uusi keskustakirjasto Oodi, kaupunkilaisten elävä kohtaamispaikka keskellä Helsinkiä avasi ovensa joulukuussa 2018. Elämme ja uudistumme päivän rytmin mukaan ravintolassamme ja kahvilassamme. Intohimonamme on palvelu ja makuelämyksien tuottaminen, laadusta tinkimättä, luovuudella ja palavalla halulla.

Lue lisää: oodihelsinki.fi

Toimimme viikon jokaisena päivänä eri vuoroissa, eli kyseessä on vuorotyö.

Miksi meidän tiimi ja Oodi?

Oodissa pääset työskentelemään upeissa puitteissa seuranasi mitä mainioimmat työkaverit.

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 30.9

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Päivi Salonen p.050 471 5107

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme – se tuo meidät yhteen.

Haemme työntekijöitä OODIIN ydinkeskustaan Helsinkiin

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus