Skip to main content

Hakukoneoptimoinnin tiiminvetäjä, Netello Systems

Etsimme hakukoneoptimoinnin tiiminvetäjää! 

Oletko hakukoneoptimoinnin kokenut ammattilainen, joka seuraa aktiivisesti alan uusia ja tulevia tuulia? Etsimme joukkoomme hakukoneoptimoinnin tiiminvetäjää, jolla on kattava kokemus alalta, paloa toimia esihenkilönä ja kiinnostusta kehittää palveluja eteenpäin. 

Oletko sinä etsimämme tiiminvetäjä? 

Etsimämme SEO/SEM-tiiminvetäjä tulee toimimaan energisen ja dynaamisen hakukoneoptimoinnin asiantuntijatiimin vetäjänä. Edellytämme tulevalta tiiminvetäjältämme hakukoneoptimoinnin ja analytiikan vankan tietotaidon lisäksi aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä, sekä kiinnostusta seurata alan tuoreimpia kehityssuuntia. Toivomme, että olet diginatiivi ja tunnet myös somekanavien lainalaisuudet eli ymmärrät koko digitaalisen markkinoinnin kirjon merkityksen. Tiiminvetäjänä kommunikoit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa ja tartut myös epäröimättä luuriin. Toivomme, että tavoitteellinen ja tuloksellinen johtaminen ovat ylpeyden aiheitasi. Omaat myös kykyä johtaa niin asioita kuin ihmisiäkin. Projektien hallinta on sinulle luontaista ja olet nälkäinen tukemaan tiimisi kehitystä. Me puolestamme tarjoamme sinulle eväät menestyä työssä ja kehittää omaa osaamistasi uudelle tasolle. 

Hakukoneoptimoinnin tiiminvetäjä saa vetääkseen monimuotoisen tiimin, joka muodostuu digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoista. Netellon yksikkö koostuu monipuolisista huippuosaajista, johon lukeutuu niin myyjiä, web-kehittäjiä, web designereja, sisällöntuottajia kuin asiakaspalvelijoitakin. Kokonaisuudessaan 20-henkinen yksikkömme kasvaa ja kehittyy rivakasti. Työtehtävä on vakituinen ja aloitus on sovittavissa sopivan henkilön löydyttyä. Päätoimipaikkamme on Turussa, mutta meillä on myös joustavat etätyömahdollisuudet. Hae tehtävään, niin kerromme siitä mielellämme lisää!  

Toimimme osana globaalia mediataloa, Alma Mediaa. Palvelumme ovat alan huippuluokkaa ja tarjoamme asiakasyrityksillemme laadukkaita verkkopalveluita, hakukoneoptimointia ja digitaalista markkinointia. Olemme auttaneet suomalaisia pk-yrityksiä jo yli 20 vuoden ajan menestymään verkossa ja nykyinen asiakaskuntamme muodostuukin noin 300 tyytyväisestä yrityksestä. 

Mitä me tarjoamme sinulle? 

  • Näköalapaikan globaalissa mediatalossa 
  • Kattavat mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoaan 
  • Hyvät työsuhde-edut (lounas-, liikunta- ja kulttuurietu) 
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet 
  • Laadukkaat työvälineet 
  • Yhteisiä aktiviteetteja ja juhlapäiviä 
  • Huippu tiimin ja erinomaisen työilmapiirin 

  

Meistä sanottua: 

Netellon työkaverit ovat aivan huipputyyppejä ja ilmapiiri hyvä. Netellolla kuunnellaan ja otetaan toiveet huomioon, jotta työmäärä ei kasva liian suureksi.”    -Web-kehittäjämme 

Viihdyn Netellossa, koska täällä on mahtavat työkaverit ja työ on motivoivaa. Omaa työnkuvaa on myös mahdollista kehittää, ja koko ajan mennään eteenpäin.” -Web designer 

  

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi tehtävään heti tai viimeistään 31.8.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, lomakaudesta johtuen erityisesti elokuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Niemi, jukka.niemi@netello.fi.

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista. 

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hakukoneoptimoinnin tiiminvetäjä, Netello Systems

Turku
Vakituinen

Julkaistu 09.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti